Objavljen zastrašujući VIDEO: Ajkula napala ribara i povukla ga u vodu

0
Radiosarajevo.ba
Objavljen zastrašujući VIDEO: Ajkula napala ribara i povukla ga u vodu
Foto: PrtScr / Snimljen napad bik-ajkule na ribara

Grupa ribara na Floridi doživjela je svoj "najstrašniji dan" ikada, nakon što je jednog od njih u vodu povukla agresivna bik-ajkula, koja mu je prvo ugrizla ruku.

Jedan od ribara - u američkim medijima je objavljeno samo njegovo ime, Nick - upravo je pustio ribu i prao ruke u mutnoj vodi u Nacionalnom parku Everglades na Floridi kada je velika ajkula iznenada izronila, ugrizla ga za ruku i povukla ga u vodu.

Njegovi prijatelji odmah su skočili u akciju, vičući "hvatajte ga! uhvati ga!" dok su ga vukli natrag u čamac. Nickova ozlijeđena ruka ostavila je krvavi otisak na strani čamca tokom borbe.

Ivica Puljić iz Amerike: 'Ovo su informacije koje sam upravo dobio iz Ureda glavnog tajnika UN-a'

Ivica Puljić iz Amerike: 'Ovo su informacije koje sam upravo dobio iz Ureda glavnog tajnika UN-a'

Cijelo jezivo iskustvo zabilježeno je na zastrašujućem videu koji je jedan od ribara objavio na Facebooku.

"Danas je bio jedan od najstrašnijih dana na vodi koje sam ikada imao", napisao je. "Počelo je sjajno i moji prijatelji su lovili ribu, ali unatoč našim naporima neke od riba su pojeli morski psi."

Rekao je da su ajkule bili "neisprovocirane", u smislu da nije bilo krvi ili mamaca u vodi u to vrijeme. Napadnuti ribar hitno je prebačen u bolnicu, a njegovo trenutno stanje nije poznato.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije