Objavljen spot za pjesmu Snaga naroda, glavni akter Ramo Isak: Tu su i Sefer Halilović i Naser Orić

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Kakva je ovo zahebancija? Skoro mi je pukao čir od smijeha

LopinašiNaroda

Lijepe riječi su ukras!

Zoo

Lijepe riječi su ukras!

Mrzimzeleko

Lijepe riječi su ukras!

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Ja nisam odavle

Lijepe riječi su ukras!

***

LIjepe rijeli su ukras

rajvoSa

Borba za fotelju i pominjanje poštenih šehida ne ide moj Ramo. Ti se ljudi ne pominju u kampanjama dok im djeca, zaboravljena od svih, sami bore kroz život. BRUKA, jedan veliki minus!

Ne samo da je glupo

Nego je i jadno. Ovo je neki clown kako to obično biva sa političarima BiH. Samo je ovaj malo prenaglio.Idi radi sta pametno ako ista umiješ

129

Malograđanština pod ruku sa Vulinom.

Gebels

Zar i kod nas ima publike i glasaca i za ovu zezanciju,

Bake

Ramo Ramo ,druze moj .......trebao je tu da izabere za himnu.....

Uzas ...

... dobija novo znacenje...

Kadaifa

E sta cete? A sad gledaj..... Kad je el Bake sve unistio naravno da dolaze najludji jer je uspio za toliko godina sve rastjerati sto bi normalno!

Papanluk.

Pitam se nedaj Bože rata...Bi li Romo uzeo pušku sa svojim sinovima.?😅

To prvo pitas sebe

Pitam se nedaj Bože rata...Bi li Romo uzeo pušku sa svojim sinovima.?😅 ka Papanluk. Kad si sa sobom nacisto onda s te pozicije pitas za drugog il mu se divis.

/ Najnovije