Objavljen snimak Rusa koji ubijaju civila koji se predao: "Ovo je ratni zločin"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Avenger

Šta kaže onaj Kalabuhov na ova junačka djela njegove usrane agresorske vojske?? Jel' mu ovo OK, diplomatska hijena, što će uskoro da leti iz Bosne i Hercegovine, pa nek prijeti materi svojoj!!

Hakiju Turajlica, potpredsjednika vlade, su ovako likvidirali cetalji, s tim da su ga Francuzi isporucili iz oklopnog vozila. Niko nije odgovarao.

.

Chetnik Chentik

Sve se vise pitam odakle je potekla ona agresija na nasu zemlju. Ovo sve vise lichi na nju.

Ortodoksni-svjetski problem broj 1

Ciatv svijet izludise ovi ortodoksi!?Pa gdje je belaj u svijetu, tu je ORTODOKS!oVA NJIHOVA CRKVA JE IZGLEDA prava djavlena crkva, SEJTANSKI konat...Bog ih prokleo vise, kad ce stati nered na zemlji praviti?!

Boom

Ma po snimci se vidi da Rusi ubijaju Ukrajniskog civila snimak je takav kao da sam tu. A pogotovo onaj dio kad je ubijen onaj u crnom a onda vojnici vuku osobu u crvenoj odeć ma to je to istina je to sve

/ Najnovije