Objavljen snimak: Policajac iz Mariupolja poslao poruku SAD i Francuskoj

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

●●●●●

Zalosno je al se vidi sad da ih nezanimate plaho,mi to u BiH znamo.Ceka vas teska borba i izicete ka pobjednici u ratu.al cete ekonomski poslije toga dugo vremena patit.obicno u razorenim drzavama se pojavi velika korupcija i lopovluk.tako da vam je buducnosti crna nazalost,kao i nama u BiH

Tuga narod gine

Srce me boli zbog Ukrajinaca. Ne znaju sta ih ceka, godine rata, gladi, smrti, sve smo to mi u BiH vidjeli. Nazalost i Rusi koji vas napadaju nemaju izbora, porodice su im u Rusiju, pobit ce ih ako dezertiraju. Nikome nije lako, a vama Ukrajincima je sada najteze na svijetu. A sve to ce gledati cijeli svijet i nece nista uciniti da se rat zaustavi. Moje misli su uz vas, zelim vam pobjedu da odbranite svoju zemlju. Nakon vase borbe nista vise nece biti isto.

Koga briga

Drug moj ni ti se nisi cesao po guzici dok je njima kuca gorila. Sad dosla tvoja na red pa ti neko kriv. Kad je sarajevo bilo opkoljeno ni vas nije bila briga. Sa srecom vam. Makar su vam oruzje poslali, nas su ostavili i bez toga i zabranili nam da kupujemo.

Kija

TUGA VELIKA.....KAKVO ZLO I KATASTROFA .....MI GRAĐANI BOSNE I HERCEGOVINE VAS RAZUMIJEMO SVE SMO PROŠLI I PATILI BEZ STRUJE VODE HRANE ORUŽJA JOŠ NAM STAVILI I EMBARGO POD KIŠOM GRANATA ISNAJPERA SVAKODNEVNO IZ DANA U DAN UBIJALI PLJACKALI KLALI SILOVALI........BOŽE POMOZI I OLAKŠAJ.....AMIN

Lazna konstitutivnos i nacije nepostojece drzave

Zasto Bosanski srbi i hrvati nemaju vecinski slavenski gen? Zato sto nisu Srbi i Hrvati iza Karpata. Nisu ni dijaspora Srbije i Hrvatske. Nisu njihovi narodi. Radi se o bivsim nacijama nekadasnjih drzava Kraljevine SHS/YU. Raspadom Ju u nekim drzavama su se zadrzale nacije nestalih drzava, cime se poticu velikodrzavni interesi Srbije i Hrvatske. Ti projekti su pokrenuli ratove u Evropi (Balkanu) krajem ‘90-tih. Treba ukinuti te lazne nacije i prevesti ih u nacije drzava u kojima zive. Jer nisu dijaspora Srbije i Hrvatske. Bosna Bosancima!

/ Najnovije