Objavljen nikad viđeni snimak rušenja Starog mosta u Mostaru. Skrivan je 30 godina

/ Komentari (164)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Samo da potvrdim ono sto je tako ocito, ja sam sugavo *****ko fasiticko djubre koje je prije samo neki dan ovdje pisalo o tome kako su muslimani srusili most. Inace mi katolici s kamenjara smo ****a od ljudi, u nas se trefi jedan u 50 da je covjek.

***

Lijepe riječi su ukras

Davor Posavac

Istina se sakriti ne moze !!

Role

Šta će sada reći Fakultet mašinstva u Zagrebu sa svojim naredbodavcima koji su čak napravili i simulaciju "dokazivaući" da su muslimani sami sebi srušili most ekplozivom.

/Gazija/

Sda ce sda izvlaciti sve snimke iz rata samo nebili kako napravili zlo da ostanu na vlasti.nikad vise necete doci na vlast sda lopovi i smutljivci,po cijenu da se borci svama obracunaju.nikad vise dosta ste nam zla nanijeli i unistili narod.samo ce budale nasjest na ove buđave snimke stare 30 godina.

57644786

Hajmo malo o diplomama,sebijama,osmicama,gdje fadil nestade itd itd

Haha

Odličan video. Oduševljen sam.

Cune

Sasvim je jasno i odakle su navijači ovoggnisnog čina… vidi se po govori da su iz Zagreba… a Brega ih je super opisao u pjemi pediculis pubis

Ivo

Kakva fotomontaza

Film

Lepa sela lepo gore

Lijepe riječi su ukras

***

Mario

***

***

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

Samo kod nas

Most islamsko naslijeđe. Neka, samo nisko udaraj, nema u šta više

Ma nisu imali prava sredstva da ga definitivno

uniste. To ili dinamitom ili raketama zrak-zemlja. To nisu imali. Steta... Kakva rugobina od te neke tzv. arhitekture, ne da gledat u sebe.

PITANJE

***

KRAJ

Haški sud je presudio da je most bio legalna meta jer se preko njega nosilo naoružanja i nema veze ko ga je rušio.

308 Alka 28 Oluja

Bošnje, samo vi kmečite ali Šmit da napravi posao do kraja.

Bosna

***

Lijepe riječi su ukras

***

islamski teroristi snimali

svoju diverziju koju su podvalili hrvatima. postoje VAŠI dokumenti o tome, islamski teroristi!!!

21VJEK

Šta će sada reći Fakultet mašinstva u Zagrebu sa svojim naredbodavcima koji su čak napravili i simulaciju "dokazivaući" da su muslimani sami sebi srušili most ekplozivom. ka Role snimku je napravila UMJETNA INTELIGENCIJA.

***

Lijepe riječi su ukras

Montaža

Na snimci vojnik govori da je HVO pa ili je ovo montaža ili je vojnik neviđeni iduot?

Jasno

Lijepe riječi su ukras

Slavonski Kulen

Lijepe riječi su ukras

308 Alka 28 Oluja

Lijepe riječi su ukras

BRKO

PA NIJE NIKO LUD VIDI SE DA JE FOTO MONTAZA

Biser

PA NIJE NIKO LUD VIDI SE DA JE FOTO MONTAZA ka BRKO Vojnik kaže da je HVO hahaha

KUKU

ŠMIT NAREĐUJE IZMJENU IZBORNOG ZAKONA PROTIV KOMŠIĆA.

JS

***

Ideeeeeeeeeeeeš

***

308 Alka 28 Oluja

Hrvati jesu svjetsko ratničko i sportsko čudo, ali opet, nitko ne vjeruje da su nomci sa tenkom srušili most!? Ako jesu, neka se kaže tko je tenkost, da mu se dižu spomenici i da uđe u povjest ratovanja.

Vukovar

Hvala dragom Bogu da nisu srušili cjeli Mostar, koji im je eto bio kao na dlanu sa te visine, nego taktički samo most, da ovi ne mogu preko... NISMO MI ISTI.

Eugen Savojski

Bože moj kako Huso znade kad treba upaliti kameru to su neobjašnjive misterije. E svašta u pm

Jovo

nisu oni gađali cjeli Mostar, nego samo most da odsjeku put islamistima. ka Hebi majku *****sku pa Mostar je hrvatski grad, nosu ludi da ga ruše ko Srbi svoj Vukovar?

Jovo

Oni bi rušili muslimansko nasleđe pa iako je običan most, a to šta Srbi imaju 35% turcizma u jeziku nikog nije briga?

Glediša

Tu se ne zna sta je veći idiotizam, to da vojnik viče na snimci da su oni HVO, ili to da se kaže kako su most srušili sa tenkom ČUDO,

Glediša

Gledam i ne verujum svojim očima, sa tenikom iz daljine ruše most ko povampireni i gađaju ko niko u istoriji tenkova.

Milezg

Ma kakav Zapad, ma kakve videoigrice? Znate i sami kako vi i vaši političari i mediji odgajate djecu, sa lažima i istinskom mržnjom, ceo život... Jasenovac, Bljesak, Oluja, Košare, *****e, šiptari, nato bombardiranje, genocid... ma čudo da tamo ima uopšte neko normalno dete? Srbija postala Amerika! Amerikanka došla da živi u Hrvatsku jer nije htela da podiže decu u državi gde se deca boje da odu u školu i svaki put ih dobro izljubi jer je možda poslednji, da ih neko ne ubije u školi.

Mani

Za ovu sezonu je u Hrvatskoj odobreno Srbima preko 19.000 radnih dozvola, Hrvatska je za Srbe postala ono šta je Nemačka za Hrvate! Savo Štrbac reče javno na TV da prima dve penzije, zato jer je 15g radio u Hrvatskoj i 16g u Srbiji, a hrvatska penzija mu je čak tri puta veća. Prosečna hrvatska neto plata je 1.116 E i još raste pa Hrvatska skoro stiže prosečnu neto slovensku platu 1.240 E, a i hrvatski javni dug je pao na 68% i BDP je veći od srpskog za 7 mlrd. E.

Malo ti se pomrsilo

Na snimci vojnik govori da je HVO pa ili je ovo montaža ili je vojnik neviđeni iduot? ka Montaža Bitno je da ovo shvatis, ti si nevidjeni idiot.

Karma

Vreme je da se i samoproglašeni "Treći Rim" izbriše iz istorije, kao i onaj šizmatički "Drugi Rim" u Carigradu, koji se sada na pravdi Boga zove Istanbul, dok papa i dalje stoluje u onom prvom i pravom Rimu. Posle muslimana, to bi trebali uraditi i budisti jer treba više tih 1,4 milijardi Kineza da krenu u širenje na Rusiju, da im uzmu bar 50% zemlje! Šta će ovim prokletim i pohlepnim Rusima tolika zemlja koju bi da još šire, a Kina tako prenapučena? Ceo svet bi ih u tome podržao, a imaju i nuklearno oružje da im to bude lakše.

Monte

Ceo svet zna da je u WW2 genocid bio nad Jevrejima i Romima, a ne i nad Srbim! Srbe nije Hitler proganjao, a u Jasenovcu ih ubilo huškanje SPC, da se ne stvori HPC, tako da ih uvek mogu huškati iz Beograda, po potrebi! Baš kako su to opet uradili i 91g. A možete li zamisliti u kakvom bi miru živeli Srbi, da su samo poslušali Pavelića 41g i da su u Hrvatskoj prihvatili svoju HPC, da nije morao da ih ubija? Evropska analiza gena je pokazala da Srbija ima 33% južnoslovesnkog gena, svi oni mogu da se izjasne ko Hrvati, to je hrvatski gen, oni iga imaju u najveći odsto u Evropi. Ta je analiza uništila sve srpske laži... SRBI U HRVATSKOJ MASOVNO MENJAJU IME I VERU: Hrvati se raduju što nas je sve manje, preko 30.000 Srba se na popisu izjasnilo da su Hrvati-pravoslavci!

Antifa

Digneš vojsku i pošalješ je u zemlju pored svoje, da tamo sustavno razara i ubija i proteruje, da bi odvojila i sebi pripojila svu ili deo te zemlje. To je definicija fašizma! Hitler je to radio, Milošević, sada Putin... Mogu ja ljudi moji oprostiti bratu svom ako mi ukrade jednu njivu, ajde neka ga vrag nosi. Ali, ako mi brat, prvo proda veru za večeru, a onda ga ta vera, posle 500g robovanja, nahuška da mi pokuša ukrasti skoro sve šta imam, a posebno parcelu na more, e onda bi ga zaklao ko svinju i.

Inače

Hagu su pustili video u kojem se vidi rušenje mosta sa eksplozivom koii je bio postavljen na obje strane mosta malo iznad vode, a u tom videu se jasno vidi kako se most ruši ali ne i to tko ga ruši.

Svašta

Ovo je malo jače glupa i naivna montaža...

***

Lijepe riječi su ukras

Noname

A 30 godina nakon rata jos je tema rat a ne pomirenje, rusenje a ne napredak , mrznja a ne ljubav, upiranje prsta u drugog a ne oprastanje i tako dan za danom do novog rata kad ce ostati nove majke bez sinova nova djeca bez roditelja i tako sve dok je ove lude zemlje. Samo Ljubav moze donijeti bolje sutra i samo Ljubav moze pobijediti sve.

***

Lijepe riječi su ukras

Miki

Zasto sad ovaj snimak? Zna se ko je i kada srusio most.Bilo sudjenje i presuda. Ali nekome je u intetesu da sije otrov medju narodima.

Sasa

Kako je moguće da neko sa tenkom pogodi most iz tolike daljine? Neverovatno! Ako je ovo gađanje iz tenka, e onda tenkisti treba dati medelju, za savršeno gađanje i sprečavanje islamista da idu preko mosta. ka PITANJE T54 stari je imao 6km domet glavnog topa. Bas si glup ko *****.

Slavonski Kulen

Prvi dokument Bosne povelja Kulina bana, koji je Hrvat i katolik iz Slavonije, počinje sa: U ime Oca i Sina i Duha Svetoga...

Haško

Prekomerno divljačko bombardovanje mosta u radiusu od 200 cm.

Zapisano

Znate li da je Prorok Muhamed indirekno proznao da je Isus Bog? Najveće čudo koje je Isus napravio nije da je digao Lazara iz mrtvih, već to da je čisto stvorio život, tako šta je više puta od blata napravio lopticu i bacio je u vazduh i ona se raspršila i stvorila se bela golubica koja bi odletela. Kad su Muhamedovi sledbenici to čuli došli su do njega i pitali ga da li i on može da uradi takvo čudo, a on im je odgovorio da ne može, zato jer život može stvoriti samo Bog.....jako interesantno .

Vera

Reče Isus, Petru: Ti si Petar stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Osmanlije tu Vizantiju, koja je podelila Isusovu Crkvu u 11veku, ne samo nadvladale nego i izbrisale sa lica zemlje, koju pretvoriše u muslimansku Tursku i tako dokazaše da nije Njegova. Rimski papa je od priznanja Hrišćanstva i prvog pape Siricija 385g nenadvladiv! Islam je spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla, jer mira je na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje, a posle njih je pokrenulo sve Balkanske i Svetske ratove i genocide da se širi. Neki katolički fratri su pisali u 16 veku, dok je cela južna-pravoslavna Evropa bila u ropstvu, da su Osmanlije samo "Mač Božji", koji je očistio "Bizantsko zlo" sa ovoga sveta. Neće na Balkanu biti mira, sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete na Savin hram u Beogradu? Oni će rešit i Rusiju, to im je dužnost od Boga.

I2a

Hrvatski arheolozi su kod Korčule otkrili drevnu cestu staru oko 7000g.

Mario

Lijepe riječi su ukras

Samo što

Znate li da je Prorok Muhamed indirekno proznao da je Isus Bog? Najveće čudo koje je Isus napravio nije da je digao Lazara iz mrtvih, već to da je čisto stvorio život, tako šta je više puta od blata napravio lopticu i bacio je u vazduh i ona se raspršila i stvorila se bela golubica koja bi odletela. Kad su Muhamedovi sledbenici to čuli došli su do njega i pitali ga da li i on može da uradi takvo čudo, a on im je odgovorio da ne može, zato jer život može stvoriti samo Bog.....jako interesantno . ka Zapisano Isus nije Bog

.

Sda ce sda izvlaciti sve snimke iz rata samo nebili kako napravili zlo da ostanu na vlasti.nikad vise necete doci na vlast sda lopovi i smutljivci,po cijenu da se borci svama obracunaju.nikad vise dosta ste nam zla nanijeli i unistili narod.samo ce budale nasjest na ove buđave snimke stare 30 godina. ka /Gazija/ Đe si Risto krme te hebalo... Ima li čvaraka crko ti meni :)

.

***

Vera

Isus nije Bog ka Samo što Isus je utjelovljeni Bog na Zemlji.

Noname

>>Lijepe riječi su ukras ka *** Ljubav nije ukras to je jedina garancija za bolje sutra

Noname

Isus nije Bog ka Samo što To je ti vjerujes ali pravu Istinu ces saznati jednog dana.

Mili

Molim Boga da se desi ukrajinska Oluja, samo da mogu čitat srpske komentare kukanja, uh kakva bi to uživancija bila, ko i za ove od 95g... Ukrajinci su Bjeli Hrvati, a i Svi Slaveni su nastali od Hrvata šta dokazuje Vučedol i Vinča, kalendar Orion i Šahovnica, Tanajske ploče i Velikaya Horvatiya, legenda o Čehu i Lehu i Mehu, jezik i analiza gena, i prezime Horvat. Srbi su samo pokrivoslavljeni Hrvati od strane šizmatika Save i Vizantije, a Bošnjaci ******eno Hrvatsko cvijeće.

Možeš

To je ti vjerujes ali pravu Istinu ces saznati jednog dana. ka Noname To pročitati u bibliji

Gdje si

Isus je utjelovljeni Bog na Zemlji. ka Vera Pročitao u bibliji da Isus rekao da je on Bog

Dara iz Karlobaga

ZAŠTO SE OVO BAŠ SRBIJI DEŠAVA? Da nije možda zbog onih laži i otrova oko Jasenovca i logora, a ne domova za decu? Ono da su im čekićem rezbijali glave i da su od njih radili sapun, a ne da su umirali od gladi i bolesti. Onih 59 različitih načina ubijanja Srba? A da nije možda zbog negiranja dokazanog srpskog genocida i veličanja srpskih zločinaca... ma sve vam se sada vraća, zato jer su vam deca zdojena istinskom mržnjom i sa njom žive ceo život, svaki dan, po svim medijima, a ona negde mora da izađe!

Pobeguša

Opet ruska bežanija! Dobro su rekli Ukrajinci da su im Hrvati promer i uzor kako se brani svoja zemlja. Biće i svima u buduće. Ali bitno je samo da su civili ŽIVI... Da li je ovo sada egzedus Rusa jer ih Ukri teraju sa vekovnih ognjišta, ili ih njihova vojska povlači zbog vidljivog poraza, ko i srpska svoje 95g?

Mile

Analize gena, eveopska i srpska, su pokazale da Srbi imaju samo 13% severnoslovenskog gena, tako da nam Rusi nisu braća. Više su nam braća Grci, zato jer ima čak 20% grčkog gena, zbog čega je Srbija pravoslavna. Naša braća su Hrvati, zato jer Srbija ima 33% južnoslovenskog iliti hrvatskog gena, zbog čega je jasno da su Srbi samo popravoslavljeni Hrvati, zato jer taj najstariji južnoslovenski gen (I2a) Hrvati imaju u najveći odsto u Evropi. A tu je i prezime Horvat, koje je baš kod svih Slovenskih naroda, a Srbin nigde. Hrvatski jezik, dalmatanska ikavica, je *****injski jezik svih Slovena. Šahovnica je stara 5000g i nastala je od najstarijeg indoveropskog kalendara Orion.

Mili

Eveopska i srpska analiza gena su pokazale da Srbi imaju samo 13% severnoslovenskog gena, tako da nam Rusi nisu braća. Više su nam braća Grci, zato jer Srbija ima čak 20% grčkog gena, zbog čega je i pravoslavna. Naša braća su Hrvati, zato jer Srbija ima 33% južnoslovenskog iliti hrvatskog gena, zbog čega je jasno da su Srbi samo popravoslavljeni Hrvati, zato jer taj najstariji južnoslovenski gen (I2a) Hrvati imaju u najveći odsto u Evropi. A tu je i prezime Horvat, koje je baš kod svih Slovenskih naroda, a Srbin nigde. Hrvatski jezik, dalmatanska ikavica, je *****injski jezik svih Slovena. Šahovnica je stara 5000g i nastala je od najstarijeg indoevropskog kalendara Orion, a dvoglavi orao i 4c su simboli Istočnog Rimskog carstva iliti Vizantije i Srbi su ih preuzeli sa pravoslavljem.

Net

Napokon se vidi rezultat ulaska u EU, najbolja vest u RH u zadnjih 30g... SNAŽAN RAST Obrtnici i male firme potukli moćni turizam. Uprihodili deset milijardi kuna više i zaposlili 107 tisuća ljudi.

Jovo

Kad je pripojio Krim povećao je budžet Rusije za 47 mlrd. E, a sada kad pripoji ovo šta je osvojio povećat će ga za još 85 mlrd. E, zbog žita i turizma jer je uzeo skoro celu ukrajinsku obalu i more... kralj Putin radi čuda za svoj narod, a onaj Sloba za svoj naprvi samo sramotu, genocidnu etiketu i ostavi narod bez Kosova i kapi mora.

Mili

Ruski civi su bežali u nepreglednim kolonama iz Harkiva i Hersona i Zaporožja, a tih naslova nema, ni to da li je i ovo sada egzedus Rusa jer ih Ukajinci teraju sa njihovih vekovnih ognjišta, ili ih njihova vojska povlači zbog vidljivog poraza, ko i srpska svoje 95g?

Diana

*****e su tu decu prvo ostavili živu, jedini u Evropi koji su to uradili ko nacistički kolaboranti, a ZAŠTO su posle hteli da ih pobiju sve? ZAŠTO? Ne bi Dijana mogla nikoga spasit, da nisu *****e ostavili tu decu živu, da ih nisu pobili ko *****ci sa nacistima onu romsku i jevrejsku decu u Srbiji. Koji bi to Hrvat, u to vreme, mogao da posvoji srpsko dete, a i danas? Kakvo je to spašavanje ako su dete dali na psvojenje Hrvatima, namesto da ga daju Srbima, da ga odvedu u Srbiju? Turci su decu vodili u Tursku da budu Janjičari i vrate se da ubijaju svoje. *****ci su sa Nacistima pobili svu Romsku i Jevrejsku decu u Srbiji. *****e su jedini spasili decu u Domovima za decu Jastrebarsko, dalje od logora Jasenovac. Šta ih je nateralo da ih posle pola pobiju, nakon šta ih prvo spasili, a to se ne govori?

Vera

Rat je zapravo počeo 2010g kad je Ukrajinska Crkva najavila autokefalnost od ruske, onda je sa tim procesom krenula 2013g pa je zato Putin morao da uzme Crkvenu imovinu na Krimu, a sada nastavlja dalje... samo dokaz koliko je prvoslavlje satanističko zlo od 1054g... Gledajte na šta liči Bahmut kad ga pravoslavci "oslobode" od autokefalne braće, a jeste li videli na šta je ličio katolički Knin kad su ga katolici oslobodili?

Jezik

***

***

***

Skupi krpi

Počinje sa copy-paste koje prevode u skupi-krpi! Srbi se prvo bolesno rugali Hrvatima jer štite jezik, a sada bez i malo srama prepisuju od njih zaštitu jezika i pokrenuli svoju nagradu za biranje-izmišljanje-novokompovanje novih najboljih srpskih reči. Dokaz zašto je IQ kod Srba najniži u Evropi.

Penal

Vatreni nemaju golgetera, sve šta su postigli je zbog sredine koja je najbolja na svetu Modrić, Kovačić, Brozović. Ne može se osvojit zlato bez pravog golgetera. Pojavila se još jedna hrvatska tajna agentica za promociju šahovnice, koja ima i veće sise i veću ***u od Ivane Knol, čućete, videćete. Naredne godine je EURO u Hrvatima bratskoj Nemačkoj i opet će osvojit SREBRO i radit promociju šahovnice. Uzalud ti Đoković i Jokić kad te u ovoj najlepšoj igri na Zemlji nema nigde! ŠAHOVNICA JE SVETSKA SENZACIJA! ČUDO!

Nin

Kraljičina plaža u Ninu je proglašena najboljom na svetu za 2023g i Hrvati tamo prodaju priču turistima, da se tako zove po kraljici Jeleni lepoj, a koja je bila žena hrvatskom kralju Tomislavu. Ona je dolazila da se kupa na toj plaži i da se maže sa tamošnjim lekovitim blatom po kojem je ta plaža poznata.... au kakva priča ljudi moji, maštovito i inventvno, ma bolje i od najlažljivijih Srba? Dobrica se u grobu okreće...

Gruda

Hrvatima je tek sredinom 2023g ukinut zakon o zabrani prodaje poljoprivredne zemlje strancima i doneli su novi zakon po kojem se zemlja mora prvo ponuditi državi, da je država kupi, ako se prodaje više od 1000 hektata. A ove manje parcele niko ni ne kupuje i sva državna zemlja je dana hrvatskim seljacima da je obrađuju... e tako se štiti svoje! NAUČITE NEŠTO.

Tesla

Mate je ispisao istoriju suprebrzih el. automobila, nakon šta je američka Tesla to uradila za obične el.automobile. Mate je postao i vlasnik Bugatija i sledeći Bugati će biti u celosti njegov i električan. Mate gradi svoj autocentar pored Zagreba sa 2000 zaposlenika i to od novaca iz EU, a odatle će izlazit buduća čuda. Mate radi na robotaksijima sa novcem iz budžeta u koji će vraćat puno više kad njegovi robotaksiji budu 2027g u Zagrebu i posle po celoj Evropi i dalje. Vidite da je Nevera srušila i rekord Nurberinga za čak 20 sec i već je najavljena nova baterija koja će biti lakša i dometa do 750-800 km... gledajte i patite.

Vera

Pokatoličavanje se radilo po celoj Evropi da se tako pokušaju spasiti Jevreji i Romi od smrti, uz pomoć krsbih lista od kojih su mnoge bile i lažne iako su dane od strane sveštenika, samo da se ljude tako pokuša spasiti. Posle rata su se ti pokatoličeni vratili u svoje vere, a mnogima od njih ni to pokazoličavanje nije pomoglo pred Nacistima. Kad pišete onda napišite istinu jer kakav je to Srbin kojeg su *****e pokatoličile, a da se on posle rata nije vratio u svojoj veri? Kanonizacija nije ukinuta, samo je usporena da se čuje i srpska strana, a ona je dala lažni dnevnik i falsifikate, a koji će se pokazati na kraju, kad bude kanonizacija. Stepinac je proglašen mučenikom i blaženikom i postaće svetac, a Srbima će ostati samo mržnja i laž jer oni ništa drugo ni nemaju posle 95g....

Histra

Istra je bila italijanska samo tokom Rimskog carstva, a posle hrvatska i danas je i uvek će biti hrvatska. Da nije bilo kralja i Gavrila i SHS, sada bi ti Hrvatska bila u granicama NDH jer je to sve hrvatska zemlja, *****e su je krvavo branile a ne da su otimale tuđe i na avnojskim granicama su Hrvatima oteli Bosnu i Hrvatsku do Zemuna i Boku kotarsku i to Rusi sa Srbima jer Srbi imaju Ruse, Bošnjaci imaju Turke i muslimane, a Hrvati nemaju nikoga jer Italija jedva čekala da to uzme i hrišćanska Evropa propada u veri i demografiji... inače, Istra se sve do SHS zvala Histra, a onda joj maknuli to H jer previše podseća na Hrvatsku i postade Istra, zamisli?

Net

JOŠ JEDNO PRIZNANJE SRBA: ‘Taje da potječu od Hrvata, vrijeme je da prihvate svoje hrvatsko podrijetlo’

Karma

Propali planovi Velike Srbije, nema ni kapi vekovnog srpskog mora, nema ni grude plodne i ravne žitnice Slavonije, a ode Kosovo, Hag pozatvarao, stalna bolest laganja i trovanja mladih, etiketa genocidnog naroda.... a šta reći na to sve nego fala Ti Bože pravde, ima Te i pravedan Si... Etiketu genocidnog naroda, koju je Milošević stavio Srbima 90ih neć moći maknuti niko, ma nikakve srpake laži, ni izokretanje istine i optuživanje drugih. Ta će etuketa ostati dokle god srpski narod postoji. Ali, pošto se ovoliko laže za taj genocid i za Oluju, za koju postoje i presude i dokazi i snimke i o kojoj sve znamo, postavlja se jedno logično pitanje: Koliko li se onda laže za Jasenovac o kojem znamo samo ono šta govore *****ci i SPC i komunisti pre njih?... Srpski rezultat rata 90-ih je, više od 30.000 Srba je ubijeno, više od 250.000 raseljeno, oduzeto Kosovo i vađeni organi u Žutoj kući, stavljena etiketa genocidnog naroda, nema ni kapi mora već se svake godine nose milijarde susjedima.... sve to namesto Velike Srbije i vekovnog srpakog mora. Šta na to reći, nego, fala Ti Bože pravde, ima Te i pravedan Si... Turistička analiza u Hrvatskoj 2019g je pokazala da Srbi svake sezone donesu Hrvatima jedva 800 milona evra, od 12-13 milijardi koliko zarade u turizmu. To je skoro ništa, zbog *****čke propagande širenja mržnje.... za Srbe je to puno, zamislite da to ostane svake godine u Srbiji? Ali šta da se nije ratovalo i da svi Srbi sada idu tamo bratski na more, ko i Slovenci?

Mili

A šta ti misliš koliko se Srba popravoslavilo sa Savom i Vizantijom i prodalo veru za večeru, jeste lepa je to večera bila carstvo Srbije na tri mora ali je Božja kazna na kraju bila 500g ropstva i evo ni kap mora, a ta Vizantija je sada Turska? SPC nije tvoja, autokefisala je Vizantija i odvojila od pape i braće Hrvata još 1219g i sada tu Vizantiju menja Rusija, a ti si sada samo pravoslavni rob, nakon šta su ti preci 500g bili muslimanski robovi! Samo nećeš ti to da vidiš i da si priznaš. Braćo Srbi, pitajte svije babe da vam kažu ko ste i šta ste i vidite imate li na tavanu ćilime za klanjanje, preci su vam 500g bili muslimani. Samo Beograd i okolica je do ww1 imala 217 džamija, a najveća u Evropi je bila Batal džamija na mestu sadašnje Skupštine... svoju istoriju i veru zaboravljate. Srbina samo laž spasava, zato jer mu je istina i istorija za suicid!

Jezik

Stižu novi predlozi za zaštitu hrvatskog, *****injskog jezika svih Slavena. Helikopter - vrtolet. Gift shop - daroteka. Kontener - smećnjak. Emotikon - osjećajnik. Ekvivalent - istovrijednik. Fraktura - kostolom. Repriza - ponovak. Brend - oznak.

Medi

STRAH I TREPET OD BALTIKA DO JADRANA! Uz hrvatsko su se ime otada vezali pojmovi straha i slave, a uspomena na njih živi i danas u švedskoj usmenoj predaji. Šveđani su se jako bojali, kako su ih sami nazivali, “Krabata”. Švedski vojnici koji su preživjeli rat opisivali su Hrvate kao vojsku koja se nije ni čula niti vidjela. Prema švedskim predajama, hrvatski konjanici su dolazili uvijek s maglom, i nijedan neprijatelj koji bi im se našao na putu, ne bi preživio”. -Turski filozof Kjafija u svojoj knjizi “Nizam ul Alem” (“Uredba svijeta”) piše o Hrvatima kao idealnim ratnicima i junacima koji preziru kukavice, te savjetuje svojim Turcima da se od Hrvata nauče ratnom umijeću ukoliko žele pobjeđivati. Turci su pored hrabrosti osobito cijenili i hrvatski viteški duh, koji nikada neće povrijediti nenaoružanog ili zarobljenog neprijatelja, a dano obećanje će uvijek ispuniti.

Prija

Peti koncert, AH TI ZLI HRVATI!? Na koncert dolaze hrvatski mladići jer ih pali ova cajka. A gledam komentare srpskih mladića, ma bolest, ljudi moji? Nego kako će sada *****ci i njihovi portali pisat o zlim Hrvatima i *****ama koji mrze Srbe, ovo je raspevana propast njihove propagande? A inače, u Lepoj je još 110.000 Srba koji se nisu dizali protiv nje 90ih pa nisu morali ni da beže i eto ih na koncertu.

Drevni

Hrvatski jezik, dalmatinska ikavica, je *****injski jezik svih Slovenskih naroda i to još po legendi o džinovima-divovima Vedima i Nemrima u Hrvatskoj na Velebitu. Sve počinje sa prvim slobenskim rečima ikada napisanim, o kojima se ne govori: Div, Divojka, Dite... Legenda kaže da su divovi uzimali divojke i sa njima imali decu i zato i dan danas su Dalmacija i Hercegovina deo sveta sa najvišim ljudima na svetu.

Kajbabre

LEŽEĆI POLICAJAC - ALO LJUDI! ALO POLICIJO!? Ležeći policajac je na hrvatskom "uspornik" ali kako je uopšte moguće da se u narod uvukao taj idiotizam ležeći policajac i da to nikome nije smešno ovde, posebno ne ovima koji pametuju i lupaju gluposti? Amerikanci kažu hupser što znači "skočnik" ali njemu to nije glavna funkcija da se skače, nego da uspori promet jer nemam blage veze otkud taj saobraćaj... Hrvatima svaka čast ali ovu zaštitu jezika treba regulisati sa zakonom i dati jezikoslovcima da se time bave, a ne portali i.

Car

***

jednostavno pitanje

Lijepe riječi su ukras!

Duhokln

Srbi se prvo bolesno rugali Hrvatima jer štite jezik, a onda bez i malo srama prepisuju od njih zaštitu jezika i pokrenuli svoju nagradu za biranje-izmišljanje-novokompovanje novih najboljih srpskih reči. Iako je prva najavljena reč bila skupi-krpi za copy-paste, ipak je pobedila reč za depresiju, "duhoklonuće"... B92net "Svi prepisuju od Hrvata pa i Srbi": Podržavate li traženje novih reči? ANKETA.

Dušan

Lijepe riječi su ukras!

jednostavno pitanje

Lijepe riječi su ukras!

Slaven

Veru u Peruna smo odbacili zbog Isusa, svoje slovensko i to još klinasto pismo glagoljicu smo odbacili zbog vatikanske latinice i vizantijske ćirilice ali ostalo nam je nešto baš izvorno naše: 1. Siječanj. 2. Veljača. 3. Ožujak. 4. Travanj. 5. Svibanj. 6. Lipanj. 7. Srpanj. 8. Kolovoz. 9. Rujan. 10. Listopad. 11. Studeni. 12. Prosinac.

Kajbabre

Srbi se prvo bolesno rugali Hrvatima jer štite jezik, a onda bez i malo srama prepisuju od njih i pokrenuli svoju nagradu za biranje (Izmišljanje-novokompovanje) novih najboljih srpskih reči. Iako je prva najavljena reč bila skupi-krpi za copy-paste, ipak je pobedila još od 95g prigodna reč za depresiju, "duhoklonuće"... B92net "Svi prepisuju od Hrvata pa i Srbi": Podržavate li traženje novih reči? ANKETA... Depresija je englizam i uzeta je od statogrčkog i znači "pritisnut dole" pa je na hrvatskom u doslovnom prevodu potištenost. Duhoklonuće je više verski pojam i nema veze sa depresijom.

Jasno

Lijepe riječi su ukras!

Kajbabre

Istorija-povijest, Geografija-zemljopis, Nauka-znanost, Zvanično-službeno, Socio/biologija-društvo/prirodoslovlje, Hiljada-tisuća, Komšija-susjed, Obezbeđenje-osiguranje, Porodica-obitelj, Vaspitanje-odgoj, Penzija-mirovina, Pasoš-putovnica, Trotoar-nogostup, Ležeći policajac-uspornik, Talas-val, Džin-div, Apoteka-ljekarna, Biro/ofis-zavod/ured, Direktor-ravnatelj, Kancer-rak, Štampa-tisak, Gas-plin, Šarafciger-odvijač, Frižider-hladnjak, Šnicla-odrezak, Pištolj-samokres, Kundrak-usadnik, Nišan-ciljnik, Šaržer-spremnik, Lenjir-ravnalo, Amanet-zavjet, Veresija-pozajmica, Oluk-žljeb, Kajiš/remen-opasač, Peškir-ručnik, Pantalone-hlače, Jelek-prsluk, Pendžer-prozor, Pazar/pijaca-tržnica, Barjak-stijeg, Kasa-blagajna, Bakšiš-napojnica, Baksuz-nedaća, Pasulj-grah, Šerpa-teća, Supa-juha, Ćebe-pokrivač, Ekser-čavao, Kapija-porta, Paradajz-rajčica, Kašika-žlica, Česma-slavina, Sunđer-spužva, Parče-komad, Ortak-suradnik, Dželat-krvnik, Avet-utvara, Bešika-mjehur, Vašar-sajam, Fabrika-tvornica, Kurir-teklić, Selfi-sebić, Ekran-zaslon, Sekretarica-tajnica, Bekstejdž-zapozorje, Tastatura-tipkovnica, Vakcina-cjepivo, Pandemija-velepošast, Dezinficijans-raskuživač, Respirator-dišnik, Influenser-utjecajnik, Frontmen-predvodnik, Fudbal-nogomet, Golman-vratar, Ofsajd-zaleđe, Penal-jedanaesterac, Faul-prekršaj, Selektor-izbornik...

Jezik

Lijepe riječi su ukras!

Zime

Znamo da je prvo zapisano slovensko ime grada Beograda iz 9 veka bilo Bjelgrad, a otkrilo se da ga je i Vuk Karadžić u svom rečniku nazvao isto po hrvatskom, Bijograd! A SPC je ta koja ga nazvala Beograd! Nismo to smeli znati do sada jer sve srpsko je lažno i prokleto i to od te satanističke SPC... Nportalrs IME MENJANO ČAK 15 PUTA: Kako se Beograd zvao kroz istoriju?

Zika

Hrvati nisu time opterećeni, nikoga ne mrze i slušaju i pevaju sve vrste muzike, a i nikada neki hrvatski portal, ni televizija, nisu pisali da neki hrvatski pevač ima koncert u Srbiji, ko da je to ne znam šta, ili da neko u Srbiji peva hrvatske pesme. Zna se ko tu ima teške komplekse manje vrednosti još od 95g...

Net

TRIDESETOGODIŠNJI RAT: OTKRIVAMO SRPSKU LAŽ da na katedrali u Magdeburgu (Njemačka) piše anti-hrvatski natpis. Crotivhr. Ruska carica Katarina II. Velika: “…6000 Hrvata je dovoljno za osvajanje Pariza.” Croativhr.

Slaven Horvat

Svi su Slaveni zapravo Hrvati, a ne samo Srbi. A od svih Hrvata od Jadrana do Sibira najgori su genocidni Srbi i za sada samo zločinci Rusi. Dakle, šizmatički pravoslavci.

Net

***

Mili

Hrvati su 800g bili u Austrougarskoj sa ostalim katoličkim državama i nisu se bunili, a kad su na njih 1903g krenuli Mađaroni zgazio ih ban Jelačić. A kad je Austrougarska objavila rat Srbiji, zbog Gavrilovog atentata u Sarajevu, Hrvati su izašli iz Austrougarske da ne napadaju Srbe i tako se SAMI svrstali na pobedničkoj strani. Dakle sami su izašli sa teritorijom NDH koju su posle *****e krvavo oslobađale i to je jedina istina, nisu njih Srbi oslobodili nego im sa Rusima i Titom ukrali celu Bosnu... Stepinac je to dobro rekao da ovde ratuje šizmatičko pravoslavlje protiv katolika, a onda i muslimani to koriste koliko mogu.

Mile

Srpska vojska je jedina vosjka u ljudskoj istoriji koja je u Prvom ratu, nakon šta je Srbiji objavljen rat od Austrougarske radi Gavrilovog atentata u Sarajevu, pobegla iz svije zemlje i to sve do grčkog Krfa. Tamo se čak neverovatnih 3g kukavičk skrivala i kukala, a posle se vratila u svoju zemlju sa Saveznicima. A glavni saveznik i francuski premijer George Clemencleau je izjavio posle rata: "Srbi su se dovukli na repovima naših konja, oni su strvinari savezničkih pobeda".

Penal

EVO SAMO TRI NAČINA KAKO TO POPRAVITI! 1. Nazovite sport pravim hrvatskim imenom NOGOMET, načisto je duhoklono zvati ga po engleskom samo da nije na hrvatskom. 2. Izbacite svakog igrača koji ponosno ne peva nametnutu himnu Bože pravde, nakon šta je On bio toliko pravedan 90ih. 3. Posle svakog boljeg rezultata pustite im Tomsona da se provesele i za u buduće napumpaju nacionalnog ponosa i srušite taj idiotski balkon....... To je zato jer svaki Srbin zna da mu je u Srbiji sve pravoslavna laž, počevši od vere i istorije i državih simbola. Kako da onda navija za srpsku zastavu kad je srpska zastava zapravo samo plavo crvena boja i ništa više, a dvoglavi orao i 4c su došli iz Vizantije sa pravoslavljem, isto ko i ćirilica i svo zlo... Sa druge strane hrvatska šahovnica je njima svetinja i prepoznatlhiv simbol i nastala je od najstarijeg indoevropskog kalendara Orion starog 5000g i pored analize gena I2a je dokaz da su Hrvati najstariji evropksi narod i kako da je ne vole i ludački navijaju?

Smiljan

Mozak od Ajnštajna je i danas u tegli i izučava se, a Srbi spalili-kremirali Teslu samo da Hrvati ne naprave DNK analiza da se vidi ko je i šta je.

jednostavno pitanje

Zašto da SANU i SPC i *****ci dozvole čišćenje jezika od toliko turcizama i zaštitu od novih tuđica jer oni žele da ostanu svi ti turcizmi, i da se usvajaju sve nove tuđice, tako da se šta više udaljuju od Hrvata i svog hrvatskog jezika i identiteta, i sa jezikom i pismom i verom?

SHS

Stvaranje tih vestačkih pravoslavno-komunističkih tvorevina je bio jedini način da posle 500g robovanja pravoslavlje-Srbija-Rusija izbiju na vekovno hrvatsko i katoličko more. Ovako kako Putin izbi na celo ukrajinsko more i obalu i morske luke, samo, ovi katolici su ipak čudo, veruju da ih štite i Bog i Gospa...

Duhoklon

***

Kajbabre

***

Dugme

***

***

***

Jezik

Logično da treba i čistiti svoj jezik od već usvojenih tuđica i štiti ga od novih, posebno internetskih invazivnih - napasnih englizama! To bi trebao biti jedan od bitnih poslova jezikoslovaca i države. Ne postoji srpski jezik, to je sve hrvatski jezik i zato ga *****ci ne štite, njima paše da ostanu svi turcizmi i da se usvajaju nove tuđice, da se udalje od hrvatskih korena i sa verom i jezikom i pismom. Hrvati su jedini Sloveni koji imaju sva slovenska narečja i dijalekte (od najstarije ikavice, imaju i jekavicu i ijekavicu, a i ekavicu), a to je dokaz da su svi slovenski jezici nastali od hrvatskog a ne samo srpski. Uvek neko namerno daje idiotske predloge, samo da se mogu rugati posle po medijima, ali Hrvati na kraju uvek odaberu one prave. Pratim to još od one prve reči koju su preveli posle rata, a to je udomitelj - udomiteljska obitelj za decu bez roditelja. Tako je sve počelo plemenito i nastavilo se tako i dalje... Problem je to šta neko mlad misli da je veći frajer ako govori engleski npr. influenser, namesto da kaže na svom hrvatskom, utjecajnik. Svi narodi štite svoj jezik i ponose se svojom himnom, a Srbi ne! ZAŠTO?

Bredli

Oduzimanja vojne opreme zarobljenom golorukom neprijatelju: Potpisivanje predaje srpske vojske Hrvatskoj u Glini 8.8.1995g-youtube... Kad su Rusi oduzeli prvi Bredli pobeglim Ukrima nisu mogli da veruju kako je to dobro i bezbedno vozilo sa odličnim oklopom i naoružanjem, ma raspisali se i ruski blogeri o tome do bola. Ne koriste ga Ameri bez veze zadnjih 40 godina, a i još ga unapređuju.

Mig

Planiraju je da se hrvatski Rafali isplate sami i da još dobro zarađuju, tako šta će ko NATO avioni čuvati bosansko, crnogorsko i kosovsko nebo. A imaju i dokaz o čudesnim pilotima još iz Oluje, zbog čega i danas imaju ovo čudo: KRILA OLUJE / WINGS OF STORM display team - official video-youtube

Net

Lijepe riječi su ukras

More

Svi znamo zašto se pokrenuo rat, da se uzme more i obala i morske luke i tranzitni putevi i milijarde od turizma i na kopno koliko se može. Onda mogu Ukri i u EU i NATO. Pokušao je to ovde Milosević 90ih i nije uspeo zbog susjeda katolika koji veruju da su nepokorivi jer ih Gospa štiti. Ali, ako Putin uzme i Odesu i njene morske luke, Rusija će imati monopol na 2/3 tranzita pšenice u svetu, ako se gleda i rusko i ukrajinsko žito. Inače, mogi li Ukrajinci da mu objasne čija je Odesa, onako kako su Hrvati maestralno objasnili Srbima 95g čiji je Karlobag.

Ali

A šta ako se desi ukrajinska Oluja nakon one hrvatske ili i tamo dođe Milosrdni anđeo da donese mir ko i u Srbiji, šta ćeš ti posle toga pisat?

Krim

Sada se vidi kolika je bila greška, to šta su Saveznici sa druge strane napali Hitlera i tako ga sprečili da Rusiju dovede u red još 40ih.

Forte

Braća Rusi su pokušali da spase Srbe od rvackog ropstva ali ovi opet vratiše Agrokor. Šta god da kupiš u Srbiji opet ide rvatima, a još uz to Srbi im svake godine nose na more milijarde puj... Hrvati izbacili ruske banke i preuzeli Agrokor-Fortenovu: ODRŽANA SKUPŠTINA Gotovo je: Ruske banke više nisu suvlasnici Fortenove, Vujnovac preuzima.

Medi

Hrvatska šahovnica je uvek kroz istoriju bila sa prvom belom kockom, a onda su hrvatski komunisti 1991g naterali Tuđmana da, radi njihove podrške, stavi prvu crvenu i tako pljune na hrvatsku istoriju. Na Crkvu Sv. Marka koja još od 13veka ima, na svom krovu, šahovnicu sa prvom belom kockom, a i nalazi se odmah pored Sabora... POVIJEST Crveno ili bijelo polje? Istražili smo povijest hrvatskoga grba.

Monte

Ukrajinci 2023g počeli slavit Božić po tačnom kalendaru, na tačan datum! Od one prve autokefalnosti, kad se Vizantija odvojila od pape 1054g do one 1219g kad je autokefisala SPC i do dana današnjeg pravoslavlje je istinsko satanističko zlo. Zlo koje obmanjuje i huška na ratove i daljnja cepanja međusobna autokefisanja. Da li je moguće da ti to još ne vidiš? *****e su ubijale Srbe samo zbog SPC koja ih je digla protiv HPC. Sada Irinej i Putun ubijaju Ukrajince samo zato jer su stvorili autokefalnu Ukrajinsku Crkvu. Ubija se za imovinu Crkve vrednu ko zna koliko milijardi u imovini zemlje i stajova i konaka i hotela i zgrada i odmarališta... jasno ko dan? Sva sreća pa se nije zbog te imovine zaratilo i u CG, iako ima još vremena i za to. Satanizam je to šta ti svesno iz inata i dalje krivoslaviš po netačnom kalendaru, u Crkvi koja je raspepala Isusovu Ckrvu 1054g i koja te odvojila od Boga i pape i braće tvoje, koja te laže i obmanjuje da si ti bolji od braće i veći i pravoslavniji i najstariji od Adama i Eve, koja te huškala na ratove i davala ti gore Nebesku i dolje Veliku Srbiju, ovako kako sada Patrijarh Irinej huška Ruse na braću svoju... Sve ti to jako dobro znaš i opet slediš to satanističko vizantijsko zlo, a u Bibliji ti jasno piše u Knjizi otrivenja da, na kraju, Bog NEĆE oprostiti prevarenima i obmanjenima? Kako da ti oprosti jer znaš da te lažu i obmanjuju, a slediš ih i dalje?

***

***

Vera

Pravoslavlje je stvoreno u Carigradu 1054g tako da je tada samo 12-godišnji car po naređenju njegove majke oterao papino izaslanstvo i u Carigradu proglasio novi centar Crkve sa glavnim sedištem u Aji Sofiji i novi naziv za Crkvu odvojenu od pape, ortodoksna - pravoslavna! To ti je istorija. Istočna Pravoslavna Crkva je Harlot iz Biblije, odvonena Crkva, ku.va, bludnica koja se odvojila da obmanjuje narod i sa njim dočeka antihrista.

Slaven

U imenu naroda Slaveni, "ni" množina za narod, a ovo "slave" na latinskom i danas na engleskom znači robovi! Ime Slaveni je izmislilo Rimsko carstvo (Prvi ga zapisao Konstantin Porfirogenet u Carigradu), tako je zvalo narod na istočnoj obali Jadrana i na celom Balkanu, da za istoriju kažu kako su to njihovi robovi, a ne da taj narod zovu njegovim i tačnim imenom, a to je HORVATI! Rimsko carstvo je to naprosto tako radilo pa i brisalo svoje neprijatelje iz istorije. Slaveni su tada živeli i još žive od Jadrana do Sibira, a Rimsko carstvo ih prvi put upisalo na ovim prostorima, onda kad su odbacili svoje bogove i prihvatili papino hrišćanstvo u 7veku i tako stvorili legendu o dolasku i pokrštavanju Slavena.

Ukra

Koga briga za mrtve i porušeno, rodiće se novi ljudi i sve će se srušeno obnoviti ali jadna Ukrajina ako ne vrati svoje more i obalu i morske luke i milijarde od turizma. A eto, toliko iščekivana ukrajinska Oluja joj je se već pretvorila u spuvanac, e to je problem. A šta bi tek bilo da nema Amerike, tog Svetskog policajca, da pomaže napadnutima? Fala dragom Bogu šta ih ima ova Zemlja. Sada se vidi kolika je bila greška, to šta su Saveznici sa druge strane napali Hitlera i tako ga sprečili da Rusiju dovede u red još 40ih. A šta ako se desi ukrajinska Oluja nakon one hrvatske ili i tamo dođe Milosrdni anđeo da donese mir ko i u Srbiji, šta ćeš ti posle toga pisat?

Net

Lupaju se ovakvi idiotski naslovi, a ne to da su Hrvati vratili Agrokor u svoje vlasništvo, time i sve firme i u Srbiji. A od sutra prosečna neto plata u Lepoj njihovoj ide preko 1200 evra, medijalna 1010 evra, minimalna 665 evra, a BDP im je veći za čak 6 mlrd. E...tih naslova nema? Osijek gradi najveću bolnicu u Regionu za čak 715 mil. E, a 80% je novac iz EU fondova: NOVI MEGAPROJEKT Ovo će biti najveća bolnica u Hrvatskoj: Imat će oblik slova HR na glagoljici.

Zime

***

Duhoklon

***

***

***

Kajbabre

Pa i ekavica je isto hrvatska, ima je i u Zagrebu i severno od Zagreba do granice sa Slovenijom i Mađarskom. Hrvatski jezik je *****injski jezik svih slovenskih jezika, zato jer jedini među slovenskim jezicima ima sva slovenska narečja i najstariju ikavicu i jekavicu i ijekavicu i ekavicu. Problem je šta to mi ne učimo u školama da se to zna.

Slaven

***

tOčka U

Evo zašto se Bredliji zovu lovci na tenkove! Dva Bredlija lovila najbolji ruski tenk T90 i uništili ga: Two Bradleys Versus a T-90M at Close Range and Win! In Stepove (Amazing Footage)-youtube

Jovo

Interesantno, niti jedan portal u Srbiji još ne piše udarnu vest za ceo Region, to da je Pavao Vujnovac vratio Agrokor u rvacko vlasništvo, izbacio ruske banke i sve njegove firme u Srbiji su opet u rvackom vlasništvu. Opet smo rvacki Servi-robovi. Braća Rusi su pokušali da spase Srbe od rvackog ropstva ali oni opet vratiše Agrokor. Šta god da kupiš u Srbiji opet zarada ide rvatima, uz to Srbi im svake godine nose tamo na more milijarde. Hrvati izbacili ruske banke i preuzeli Agrokor-Fortenovu: ODRŽANA SKUPŠTINA Gotovo je: Ruske banke više nisu suvlasnici Fortenove, Vujnovac preuzima za 660 mil. E.

Malo

Godine 2024 je životni vek Srba 74, a Hrvata 77 godina... Direktnors Mapa Evrope životnog veka ljudi: Srbija poraz!

Splavovi

Problem je samo u tome šta se tri puta više Srpkinja udaje za Hrvate od obrnutog, a tih naslova nema nigde? Srpkinja kad se uda za Hrvata, odmah izbije na vekovno hrvatsko i katoličko more i turizam i bolji standard života, a i vrati se svojim korenima, koje su Srbi izdali sa Savom kad su prodali veru za večeru Vizantiji... Onaj mladić Periša koji se udavio u reci je pokazao kako se to inače radi. Uzeo je kombi u Splitu i napunio ga sa prijateljima pa su sa duplo većim platama došli u Beograd na splavove i jeftine Srpkinje i linije belog. Bila je i afera "špic-papak" koja je pokazala da tako rade i hrvatski političari vikendom. A onda neko lupi naslov ili idiotski komentar srpskog jada, zamisli, da Hrvatice dolaze?

More

Celo ukrajinsko more i obala su pripojeni fašističkoj Rusiji i treba to sad maestralno osloboditi, a Hrvati su pokazali kako! Naoružaš se u balansu sa neprijateljem i digneš duplo više vojnika od njega i čistiš svoju zemlju sve redom, i neprijateljsku vojsku i civile koji je podržavaju i. P.S. Hrvati nisu ispalili niti jedan metak na Srbiju 90ih, samo su oslobađali svoju zemlju, a kojeg vraga sada Ukrajinci gađaju Rusiju namesto da rade što i Hrvati? Rusija i Iran su odobrili napad Hamasa na Izrael da razvuku Amerikance i odmaknu ih sa Ukrajine, a onda su dozvolili Hutima napade na brodove da financijski unište EU koja je eto odobrila 50 mlrd. E za Ukrajinu.

Bunja

Na primeru "svojih" Bunjevaca, svi ste mogli da vidite kako ste nastali od Hrvata. Za veru znate da ste se popravoslavili sa Savom i Vizantijom, a Hrvati će pre u smrt nego da menjaju veru ili izdaju papu. Za jezik imate "Div, Divojka, Dite" ko prve zapisane i najstarije reči Slavenskih naroda. Za gene vam je i evropska i srpska analiza pokazala da najviše u Evropi južnoslovenski gen I2a imaju Hrvati, a da Srbi imaju najšareniju kartu gena sa 33% tim hrvatskim genom.

Ukra

Sve je isto u Ukrajinu ko i kod nas 90ih, ista mitomanija, ista pravoslavna satanistička bolest samoveličanja, a Putina direktno podržava Patrijarh Kiril koji daje odrešenje greha svim ruskim vojnicima koji umru za Putina i Rusiju. Ko i srpski popovi 91g o Srbima od Adama i Eve, o Nebeskoj gore i Velikoj Srbiji dole, o vekovnom srpskom moru... Pravoslavlje je to satanističko zlo koje treba pobediti, izbrisati! Evo, Turci još jednu vizantijsku pravoslavnu crkvu pretvaraju u džamiju. Ma boli me neka stvar za Ukrajince ali molim Boga da se desi i ukrajinska Oluja, samo da mogu na srpskim portalima čitati komentare i uživati.

Morska luka

Pa nije to tako lepo i jednostavno ko šta vi mislite! Pa treba platiti mesečni ili godišnji zakup za terminal luke, plaćeti PDV Grčkoj državi, plaćati transport roba, plaćati trima državama carinu i putatinu kroz koje transport ide... Pa na kraju, ako nemaš dobar kapacitet luke i da nije stalno pun, ode ti u debeli minus.

Monte

Crvena Hrvatska. Duklja je pre Nemanjića bila katolička. CRNA GORA: Zaljev hrvatskih svetaca. Hrvatska Bokeljska mornarica 809 godine. Sjećanje na nekadašnji hrvatski i katolički Bar, u povijesnoj literaturi nazivan gradom Hrvatskih Pompeja.

Mali Vuk

Radi se samo o tome da je cela srpska istorija laž, a te su se laži radile tako da se samo izokrenula hrvatska istina. Dakle, Srbi su popravoslavljeni Hrvati od strane Save i Vizantije i nahuškani na svoju katoličku braću i mrze ih jer veru ne menjaju ni pred kojim osvajačem i ni po cenu života, a zato su uz Božju pomoć i ostali nepokoreni! Nisu samo Srbi zapravo Hrvati, nego i svi Sloveni jer to ime im je izmislilo Rimsko carstvo, tačnije Konstantin Porfirogenet u Carigrad, da ih ne zove onim pravim imenom, Horvati! Toliki narod od Jadrana do Sibira podeljen verom i nacijama i nahuškan jedan na drugog.

Net

UKRAJINSKI NOVINAR ZA VEČERNJI 'Vi Hrvati za Ukrajince ste primjer borbe, vi nas inspirirate. Dovoljno je vidjeti vašu zastavu neovisne Hrvatske'.

Hirošima

E moj Putko, polako, stani malo, ma kakvo nuklearno oružje?! A kakva su sila bili Ameri u Hirošimi i Nagasaki i to samo zato jer tada niko nije imao nuklerano oružje. A danas ti imaš problem, to da ga imaju sve moćnije države na svetu pa ako ti ispališ jednu, svi oni će sve svoje na tebe i rešena stvar, idemo iz početka, samo bez satanističkog pravoslavlja i mitomanije?

Jezik

HLEB. Iako je zapisan kod Slovenskih naroda kao leb, lib, lijeb, hleb, hlib, hljeb, to ipak nije naša staroslovenska reč, kako se to misli. Ona je uzeta od germanske reči 'leben', što znači život jer 'hleb je život'. Hrvati imaju kruh, od reči krug, zato jer je to opis prvog hl**** koji je tada uvek bio okrugao. RAKIJA je čisto hrvatska reč, a ne turska! Turci i Srbi i svi ostali su je preuzeli od Hrvata! Dolazi od reči RAKA, a to je ona brazda-kanal pored puta koja odvodi vodu, a pijanci koji se napiju rakije padnu u tu raku pa je po tome to alkoholno piće dobilo ime. Zato jer 'baca ljude u raku', RAKIJA. BERIĆET, 'Srećna i berićetna Nova godina'. Berićet je stara i čisto turska reč i znači urod-prinos-plodonosnost na polju! Tako su Turci još u srednjem veku izražavali želju za dobar urod na polju i da se ima žita i hrane cele godine. Zato je na hrvatskom: 'Sretna i plodonosna Nova godina'! DUGME (tur. düğme), gumb (mađ. gomb), botun (tal. bottone), a pucetu treba vratiti prednost u književnom jeziku jer je jedina izvorna hrvatska reč, za na npr. puce na košulji, kao što je izvorno hrvatska reč i tipka, a i tipkovnica... TEATAR, latinska reč koju su Srbi preveli sa pozorište, a Hrvati sa kazalište! Jasno, tamo se i pozorno sluša i gleda, a i kazuje se svašta. Ali, u pravom prevodu reč teatar može značiti samo PREDSTAVIŠTE jer se radi o predstavama koje se igraju unutra.

Geni

Nemački genetičari objavili studiju kojom su dokazali da su Hrvati, Srbi, Bošnjaci i Albanci zapravo genetski isti narod sa najstatijim evropskim genom! Problem je samo u tome šta taj najstariji gen I2a u najveći odsto u Evropi imaju Hrvati, a i legenda o Čehu i Lehu i Mehu kaže da su i svi Severni Sloveni nastali od Hrvata koji su došli iz Hrvatske, tu je i najstariji idoevropski kalendar Orion od kojeg je nastala šahovnica... OBJAVILI STUDIJU Njemački list piše: Srbi, Hrvati, Bošnjaci i Albanci dijele isti genetski fond.

Slavko

***

Cid

SRBIJA GA NIJE TUŽILA! Morgan Friman: "Srbi su genocidan narod"... Nema ni kapi vekovnog srpskog mora, ode Kosovo, UN potvrđuje genocid i stavlja večitu etiketu Srbima.... fala ti Bože pravde. Ceo svet zna da su bila četiri dokazana genocida. Turski genocid nad Jermenima, nemački nad Jevrejima i Romima, genocid u Ruandi i srpski genocid u Bosni i Hercegovini. To je celom svetu jasno i ostaje zapisano za istoriju zauvek, to se ne može i neće promeniti i.

Arheo

Masovna grobnica stara 6.200 g. je nađena u hrvatskom mestu Potočani, pokraj Požege, sa kostiju 41. muškaraca, žena i dece i analizom gena je dokazano da su njih 36 Hrvati-Sloveni. Konačni dokaz da je dolazak Hrvata-Slovena u 7. veku čista laž Rimskog carstva... PRAPOVIJESNI MASAKR! U Hrvatskoj otkrivena masovna grobnica stara 6200. godina. Croatian Origins | A Genetic and Cultural History-youtube

Kajbabre

Legenda o Čehu i Lehu i Mehu kaže da su svi Sloveni nastali od Hrvata koji su došli iz Hrvatske, danas znamo da je to uz veliki i moćni Dunav, tu gde je Vučedolska i Vinčanska kultura, gde je i najstariji indievropski kalendar Orion od kojeg je nastala i dan danas opstala šahovnica, gde je i dalmatinska ikavica koja je *****inski jezik svih slovenskih naroda…. sve je to previše opasno za Evropu da se pod tom istinom svi Sloveni ne ujedine ko najveći narod i zato se o tome ćuti i to se pokušava izbrisati.

Duhoklon

Toliko su vas Sava i Vizantija prevarili i obmanuli i zatrovali da i sami više ne znate šta slavite, iako znate da iz inata i dalje krivoslavite u toj šizmatičkoj crkvi, sada u 21-om veku, na krive datume po netačnom kalendaru, a zovete se pravoslavci... nije uopšte smešno koliko je žalosno? Uskrs ili Vaskrs? Pravo ili krivoslavlje? Uistinu ili vaistinu, voistinu? Uskrsnu ili vaskrse, voskrse, vaskrese, voskrese? Uskrs po krivom, a posle rođendan licemerno po tačnom kalendaru? Isus Krist ili grčki Isus Hristos? Sveti Ivan ili Jovan Krstitelj? Križ ili krst?

Kore

Oni koji su se odvojili od pape i proglasili se boljima i pravoslavnijima, oni koji su protestovali protiv pape i odvojili se od njega i proglasili se protestantima, oni su ti koji se trebaju preobratiti i vratiti se jednoj Isusovoj crkvi koju su rasturili i papi i braći od koje se odvojili! A ne da papa Franja bilo kako podilazi njima i... Svoja latinica još iz Viminaciuma ili grčka ćirilica od poravoslavlja? Svoj Isus Krist ili grčki Isus Hristos? Svoj Križ ili grčki jezik ne trpi to naše slovensko ž pa je krst? Svoj Ivan - Krstitelj ili grčki Jovan? Srpska zastava sa dušanovog grba plava i crvrna ili grčki 4C i dvoglavi orao? Ima li u Srbiji nešto naše, a da nije grčko-vizantijsko? Srbi su ništa drugo nego vizantijska pravoslavna tvorevina, odvojena od Hrvata i pape u vreme Velike šizme, možda i po dogovoru da se svi Sloveni podele. Hoće li se vera ikad više ujediniti? Rusija to nikada neće dozvolit Vatikanu! Pa setite se! Papa je sa Grčkom potpisao ugovor da će zajedno raditi na ujedinjenju Crkve i posle samo par meseca je Grčka završila u najgori bankrot u istoriji... Rusija je kažu TREĆI RIM, a papa i dalje stoluje u prvom i pravom Rimu i dalje nepokoriv.

ExYu

Srbija, namesto da te milijarde uloži u dizanje standarda i dostizanje hrvatskih plata i penzija, ona radi taj Expo baš za Hrvatsku, za novog hrvatskog Teslu, Matu Rimca!? Za njegovu Neveru i robotaksi i najbolje baterije za el.automobile i za promociju hrvatskog turizma... a šta tu Srbija ima da promoviše svoje? Ništa.

Antifa

***

Cid

Ne postoji Rezolucija ni za Aušvic, a Srbi bi za Jasenovac? Nije vam to isto, ne kako vi pokušavate to pokazati, nije vam ovo 91g! Jasenovac je genocid nacističke Nemačke, a Srebrenica *****čke Srbije. A gde vam je onda Rezolucija za genocid u prvom gradu u Evropi očišćenom od Jevreja u "judenfraj" Beogradu? Rezolucije za genocid u Topovskim šupama u Beogradu, u Paraćinu, u Svilari (Pančevo), u Dulagu (Šabac), u Velikom Bečkereku (Zrenjanin), u Crvenom krstu u Nišu? Ceo svet zna da su bila četiri dokazana genocida. Turski genocid nad Jermenima, nemački nad Jevrejima i Romima, genocid u Ruandi i srpski genocid u Bosni i Hercegovini. To je celom svetu jasno i ostaje zapisano za istoriju zauvek, to se ne može i neće promeniti nikada.

Net

***

***

***

/ Najnovije