Novak Đoković na svadbi brata zapjevao čuveni hit Kemala Montena

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Boli me *ita šta ovaj kreten radi

Malo drzat do sebe

Djokovic se dosta promijenio u javnom zivotu zadnjih godina. Ne pokazuje tri prsta te pokazuje respekt. Ipak, trebamo li mi ovdje rezat vene kad god neko s te strane pokaze zrnce simpatije prema nama. U redu drzat pruzenu ruku, al ne treba odmah nicice padat pred svakim ko od tamo kaze - eto niste vi bas nistavni. Mi smo njima i ovim drugim davno pokazali da smo mnogo vise i hrabri i sposobni nego sto su oni mislili. Mi smo faktor s kojim se mora racuanat. Nema banovine, nema carevine.

@Malo drzati

Djokovic se dosta promijenio u javnom zivotu zadnjih godina. Ne pokazuje tri prsta te pokazuje respekt. Ipak, trebamo li mi ovdje rezat vene kad god neko s te strane pokaze zrnce simpatije prema nama. U redu drzat pruzenu ruku, al ne treba odmah nicice padat pred svakim ko od tamo kaze - eto niste vi bas nistavni. Mi smo njima i ovim drugim davno pokazali da smo mnogo vise i hrabri i sposobni nego sto su oni mislili. Mi smo faktor s kojim se mora racuanat. Nema banovine, nema carevine. ka Malo drzat do sebe Pogotovo vi iz dijaspore što ste pokazali hrabrost, sposobnost(socijala) itd

Zivim i planiram ostati u Bosni

Pogotovo vi iz dijaspore što ste pokazali hrabrost, sposobnost(socijala) itd ka @Malo drzati Koristim englesku tastaturu jer mi je lakse radi posla.

/ Najnovije