Zbog maske: Policajci pred djetetom oborili ženu, stavili joj lisice

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Njemacki fasisti su u usponu, a posljedice toga cemo i mi osjetiti vrlo brzo....jedan od posljednjih je promjena visokog predstavnika upravo inicirana od strane Njemacke i naravno nasih predobrih komsija, fake europejaca....

miki

Posmatrajući snimak van konteksta ovo deluje kao bezrazložno prekomerno nasilje. Na ovom sajtu nećete videti snimak nasilja migranata u Bogovađi, prema ženi koja im pomaže i naravno kod dobrog dela čitalaca taj snimak ne bi izazvao empatiju. Pogledajte ga molim vas pa procenite koliko je moguća integracija one rulje u evropski način života ;)

miki

A aka integracija nije moguća te ako zapadne službe promovišu, kreiraju i koriste islamizam, zapitajte se čemu je to uvod ;)

Vitamin ,,B15''

Koliko se vidi na snimku žena i ima masku. Očito treniranje strogoće desetak policajaca nad jednom ženom. U razloge neću da ulazim ali je sigurno preživjela šok od kojeg se za dugo neće oporaviti.

miki

Islamizam im je poslužio u razaranju sekularnih sistema zarad pljačke jednako kako će im poslužiti kao opravdanje za proterivanje iz Evrope. Samo glup čovek to naziva "kršćanska" Evropa jer ona to odavno nije. Razmišljajte, ne gutajte otrovne medijske pilule ;)

Dr

I kad policajci "zaglave" u vicevima, pitaju se otkud?

Hmm

Dobro dosli u novi....

XY

Ukoliko su prekoracili ovlastenja sasvim sugurno ce biti procesuirani i na birou za nezaposlene!

@miki

Upo ti ovliki!

@miki

e eto se tvoj genocidni narod integriso! Svi lopovluci,kriminal,prostitucija u D 80% pocinju od smrda! Posljednje divlje pleme Europe!

/ Najnovije