Nermin prodaje izletničko selo: "Konobara ne možeš naći ni za platu od 1.500 KM"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KO

Pa daj mu 2500, sta je problem potkosulja??? Svi bi da izrabljujete piiishk va mager bezobrazna bezobzirna!!!

Bizmark

Ima ali neće niko dzaba otjerali ste sve i sad bi dali kao 1500…

Mee

Znaci 1500 je vrh pa makar propao!

KO

Ima ali neće niko dzaba otjerali ste sve i sad bi dali kao 1500… ka Bizmark Ma 1500 je nista prijatelju!! Sta mozes s tim danas?!

Lazov

Ublehe i lazi,nedate vi vise od 600,dosta ste varali i krali postenog radnika.zatvarajte prevarantske i lopovske firme,****ari lopovski.

E jes ti selo

pravo s ukusom rađeno

Tuner

Nije plata ono sto dajes i radniku i drzavi. Daj radniku na racun 1500 pa ces vidjeti ima li

mentalista

>>Pa daj mu 2500, sta je problem potkosulja??? Svi bi da izrabljujete piiishk va mager bezobrazna bezobzirna!!! ka KO<< Slazem se da nisu pare problem, nego gazdina potkošulja, posebna tipa je to!

Hercegovac u Bosni

Ono ja cu otvorit firmu a vi cete sluziti da budem imucan. Imaš druže djecu ,svoju ili familiju pa zaposli, kad je tako super.

HARD TARGET

Gdje češ bit sutra oko 17 sati?Znaš što te pitam?DA NEDOĐEM

/ Najnovije