Neočekivani gost u automobilu: 'Prvo sam umro od straha, ali onda sam se uspio pribrati...'

0
Radiosarajevo.ba
Neočekivani gost u automobilu: 'Prvo sam umro od straha, ali onda sam se uspio pribrati...'
Foto: Kolaž / Pauk Huntsman se zavukao u automobil

Korisnik TikToka imena Tony, koji živi u australskom gradu Nowri, vidio je u svom automobilu pauka kojeg se naziva huntsman.

Taj svat ne plete mreže, nego lovi plijen, a često se zavuče u kuću ili automobil. Pošto je prilično velik (za jednog pauka) bilo je već slučajeva da su ih ljudi pustili da žive s njima, jer su im simpatični. Otrovni su, ali samo za svoj mali plijen, ali ne i za ljude.

Tako da i nije toliko čudno što je Tony odlučio pauka pustiti da živi u njegovom automobilu. Na snimci se vidi kako se kreće po vratima - pauk, ne čovjek. I čini se da je riječ o ženki.

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

"Dao sam joj mnogo prilika da ide van i ima sretan život, no ona želi ostati unutra, sa mnom. Tako da smo sad prijatelji i meni se to sviđa", rekao je, ipak priznavši da je na početku bio prilično prestrašen kad ju je vidio, no sad mu je jako draga.

Premda je mnogima bilo prilično odvratno vidjeti pauka, Tony je dao sve od sebe da je odbrani. U kasnijem video pojasnio je kako zajedno žive dvije sedmice i da bi on volio da to još dugo potraje, piše Jutarnji list

@tikswit

and first she frightened me, but now I've come to love her. #spider #australia🇦🇺

♬ original sound - Tony

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije