Neobičan prizor u centru Beograda: Dvojica muškaraca izazvala lavinu komentara

4
Radiosarajevo.ba
Neobičan prizor u centru Beograda: Dvojica muškaraca izazvala lavinu komentara
Foto: Instagram / Dvojica muškaraca trenirali na ulici

Prizor iz Bulevara Kralja Aleksandra u Beogradu, glavnom gradu Srbije, oduševio je i i iznenadio mnoge prolaznike, kada su dvojica muškaraca odlučila da urade jednu nesvakidašnju stvar i to nasred ulice, u toku ogromnih padavina.

Naime, na Instagram stranici moj_beo_grad, objavljen je video dvojice mladića, koji su u centru Beograda, dok kiša pada improvizovali teretanu na otvorenom.

"Bulevar kralja Aleksandra na uglu Batutove", piše u opisu videa, u kom se može vidjeti, kako dvojica muškaraca bez majica, u šorcevima i patikama rade sklekove, bez obzira na kišno vrijeme, ali i na automobile koji su prolazili pored njih, piše Blic.rs.

Cijene u Neumu veće za 10-15 posto, trenutna popunjenost hotela na 70 posto

Cijene u Neumu veće za 10-15 posto, trenutna popunjenost hotela na 70 posto

Tokom sklekova, pružali su jedan drugom ruke, što je mnoge navelo da misle da se radi o nekom namjernom performansu.

Komentari ispod videa, bili su različiti, ali nisu izostali.

"Haha to je to, ovo volim da gledam", "Ako, hvala Bogu! Kako produktivnije iskoristiti ovu tragediju od sezone!?", "Bože ljudi", "Ovaj desni se bolje pripremio, odlični su obojica", bili su samo neki od komentara ispod videa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije