Naručila je seksi haljinu, a ono što je dobila skupilo je sedam miliona pregleda

0
Radiosarajevo.ba
Naručila je seksi haljinu, a ono što je dobila skupilo je sedam miliona pregleda
Foto: TikTok/ Thekrimi / Naručila je seksi haljinu preko interneta

Kada pomislite da imate dovoljno iskustva s kupovinom preko interneta i da znate da prepoznate kako nešto izgleda, ova djevojka bi mogla da vas razuveri.

Neki još uvijek ne mogu da odole jeftinom komadu odjeće koji ugledaju na društvenim mrežama – naročito kada je riječ o večernjoj odjeći.

Obožavateljka mode Krimi koja redovno objavljuje snimke na TikToku – objasnila je kako se zaljubila u pripijenu ‘bebi plavu’ haljinu koju je pronašla na internetu.

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Na fotografijama na neimenovanoj web stranici mini haljina imala je prozirne tačkaste rukave i izrezani detalj u predjelu dekoltea. A ako vam to nije bilo dovoljno privlačno, takođe je bila reklamirana s parom dugih odgovarajućih rukava.

Ali recimo, ono što joj je stiglo nije izgledalo apsolutno nimalo kao ono što je reklamirano.

U viralnom videu koji je skupio preko 1,2 miliona lajkova, žena je pokazala "haljinu", ali i više od sedam miliona pregleda.

Gledaoci su komentarisali da će, na primjer, jedne helanke pokriti više od haljine koju je dobila, dok su drugi rekli da je istu stvar mogla sama da napravi kod kuće.

"Gospođo, mogli ste ovo da napravite s nogavicom plavih helanki i makazama", rekao joj je jedan pratilac.

Drugi se našalio savjetom da ‘haljinu’ stavi u vodu da se raširi. U međuvremenu, neki su se javili tvrdeći da bi haljina trebalo da izgleda upravo tako. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije