Korisnik TikToka objasnio šta znači biti Bosanac, video obara rekorde u lajkovima

5
Radiosarajevo.ba
Korisnik TikToka objasnio šta znači biti Bosanac, video obara rekorde u lajkovima
Foto: TikTok/Croatos / TikToker objašnjava šta znači biti Bosanac

Jedan od videa koji su ovih dana vrlo popularni na društvenoj mreži TikTok je onaj koji je snimio korisnik pod imenom 'Croatos'.

Video se zove 'Bosanac', a u njemu tik toker objašnjava šta znači biti pravi Bosanac.

"Bosanac je onaj koji ode kod komšije Miloša na slavu i pravoslavni Božić. Bosanac je onaj koji ode kod komšije Edina na Bajram i na sjelo. Bosanac je onaj koji ode kod prijatelja Ivice na Uskrs", priča korisnik 'Croatos' i dodaje:

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

"Bosanac je onaj koji ode pored neke rijeke gdje se pije i pjeva sve do zore. Bosanac je onaj koji se pomariše s najboljim drugom i kasnije s njim ode na burek i pivo. Bosanac je onaj koji se još prije svog rođenja navikao na zvuk crkve i ezana s džamije. Bosanac je onaj ko voli da pije, časti i pjeva. Bosanac je onaj za kojeg mnogi misle da je glup, a ustvari je jako pametan. Bosanac je onaj koji toliko voli žene da bi čak dao i zadnju marku samo da ne ispadne papak.

Bosanac je potomak Kulina bana, Kralja Tvrtka i Huseina Gradaščevića. Bosanac je zapravo čovjek iz Bosne. Svih ostalih danas ima, samo njega najmanje... Zato sam ja ponosan što sam rođen u Bosni i Hercegovini", kazao je pomenuti korisnik TikToka.

Ovaj video mu je ubjedljivo najgledaniji od posljednjih 30 koje je objavio, pa je tako već skupio 120 hiljada pregleda. Poređenja radi, prethodni je imao nešto više od 15 hiljada, a ovaj sada ima skoro toliko lajkova, nešto više od 500 komentara i dijeljenja...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije