Najoriginalnija proslava velike pobjede Zmajeva protiv Slovenije: Ovako se voli BiH

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

neko

Jao samopromocije Enisa aka Šemse

tuner

Ovo je njegova samopromocija. Inace je za njega svak jednako kriv, svi smo isti, a ide i na vecernjakov pecat, najfasistickiji dnevni list na balkanu.

Jole

I sad su ovi nazovi navijaci vece patriote od nas ostalih zato sto se oni krevelje i objavljuju na drustvenim mrezama

Komšija

On polako postaje dosadan

Sale

Kreteni slavili sa ratnim zastavama. A hoće, navodno, mir, slogu, toleranciju. Nikad

ZPo

Kreteni slavili sa ratnim zastavama. A hoće, navodno, mir, slogu, toleranciju. Nikad ka Sale Pitaj tatu sto nije koristio ****** kad te pravio .

Pa i

I sad su ovi nazovi navijaci vece patriote od nas ostalih zato sto se oni krevelje i objavljuju na drustvenim mrezama ka Jole Jesu oni su iz dijaspore

Srbija

Mora da je bilo veselo u 23% Bosne i u kuci Vojina...opalio selfy sigurno..

Gost

Jeli ovo onaj Hrvat?

Jole

Jesu oni su iz dijaspore ka Pa i a to su pogotovo patriote ...oni jos uvjek pate za Bosnom

Ne pijem dok Paja vozi

Enis nije loš glumac a i dobar je čovjek nekontam zašto ga ne volite

/ Najnovije