Nadrealisti su "znali sve": Pogledajte njihov skeč o proizvodnji robota političara

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dosta vise

S tim iscudjavanjem "kako su nadrealisti znali sve". Nisu znali sve, al je Nenad Jankovic dosta toga znao. I ne znao kao sin oficira JNA iz Drvara.

Gh

Pa bosnje je sejfudin tokic fino programirao pred popis 2013. Ucitavanje... Nacionalnost: bosnjak Vjera: islam, Jezik: bosanski ...Zavrseno ucitavanje. Zar i danas ne ponavljate ovo?

@dosta vise vasih bosnjackih lazi, kakav oficir jn

S tim iscudjavanjem "kako su nadrealisti znali sve". Nisu znali sve, al je Nenad Jankovic dosta toga znao. I ne znao kao sin oficira JNA iz Drvara. ka Dosta vise Kao nele je sad znao nesto vise zato sto je srbin, pa ti jedva docekao da ga proglasis cetnikom, kao sto ste sve srbe u sarajevu, prije nego ste ih pobili na kazanima. Nenad jankovic je znao da su takvi kao ti ograniceni ko balkon i da ni dan-danas ne kontaju ono s cim se on tada za****vao. I prestanite bosnje vise lagati, njegov otac nije bio nikakav oficir jna, vec profesor arapskog jezika, sto je i sam nele sto puta rekao, ali ocigledno znate bolje od njega, jelde???

Trut

Sigurno da su petokolonaši znali sve. Jedino nisu znali da Sarajevo nikada osvojiti neće. Mislili su za mjesec dana da će sve porobiti ali eto nema koristi što su znali. Sad se Nele ubija pivama po beogradskim krčmama i pokušava biti smiješan a Njemanja gaji svinje na svojoj farmi.

@trut

Sigurno da su petokolonaši znali sve. Jedino nisu znali da Sarajevo nikada osvojiti neće. Mislili su za mjesec dana da će sve porobiti ali eto nema koristi što su znali. Sad se Nele ubija pivama po beogradskim krčmama i pokušava biti smiješan a Njemanja gaji svinje na svojoj farmi. ka Trut Jedino sto su oni znali da ste vi bosnje ogranicene ko balkon i da ni dan-danas ne kontate fore koje su oni ispricali prije 30 godina, pa sad ti skontaj koji je to stepen retardiranosti. A nakon sto je otisao iz sarajeva, nele je imao turneju po citavom svijetu, posebno po juznoj americi sa orkestrom kakvu seju sekson moze samo sanjati da ima, napisao more knjiga koje odlicno prodaje, odrzava likovne izlozbe, pravi serije kao nastavak nadrealista i slozna braca 2, koju vi bosnje svi listom krisom gledate i umirete od smijeha, pravi muzicke projekte sa stefanom milenkovicem itd. A vas sejo sekson pravi ilahije i kaside sa bulama iz zagreba, to mu je vrhunac karijere. Prema tome, nele je progledao otkad se vas sda talibana kotarisao.

NEPOSTOJE BOSNJACI

Kao nele je sad znao nesto vise zato sto je srbin, pa ti jedva docekao da ga proglasis cetnikom, kao sto ste sve srbe u sarajevu, prije nego ste ih pobili na kazanima. Nenad jankovic je znao da su takvi kao ti ograniceni ko balkon i da ni dan-danas ne kontaju ono s cim se on tada za****vao. I prestanite bosnje vise lagati, njegov otac nije bio nikakav oficir jna, vec profesor arapskog jezika, sto je i sam nele sto puta rekao, ali ocigledno znate bolje od njega, jelde??? ka @dosta vise vasih bosnjackih lazi, kakav oficir jn

***

***

/ Najnovije