Na vrlo čudan način „otkrila“ pol djeteta i zgrozila pratitelje: "Odvratno"

Radiosarajevo.ba
Na vrlo čudan način „otkrila“ pol djeteta i zgrozila pratitelje: "Odvratno"
Foto: Screenshot / Paige Ginn

Komičarka Paige Ginn na svom se Instagramu htjela našaliti sa svim majkama i načinima na koje one otkrivaju pol svoje nerođene djece, ali umjesto da nasmije svoje pratitelje, pokupila je brojne kritike.

U videu se može vidjeti komičarku koja gole stražnjice leži na podu te „ispušta vjetar“ plave boje, iz čega se može zaključiti da će dijete biti muško.

Osim na Instagramu, video se brzinom svjetlosti proširio i ostalim platformama poput YouTubea i Facebooka zbog čega trenutno ima skoro 17 miliona pregleda.

„Ne mogu se prestati smijati i gledati“, „Najbolja stvar na internetu“, „Pogledala sam ga barem pet puta. Hvala ti što si me ovoliko nasmijala“, pisali su joj zadovoljni pratitelji.

Iako su neki oduševljeni, dio njih ovaj video smatra groznim.

„Prvo je bilo smiješno, ali sad sam užasnut“, „Meni je ovo jako uznemirujuće“, „Iskreno mislim da nema ništa smiješno u ovom videu. Ljudi su očajni“, napisali su joj na Instagramu.

Ovo nije prvi put da ova komičarka objavljuje pomalo čudne videa u kojima ispušta vjetrove i lupa frendice po golim stražnjicama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije