Na vjenčanju poslužili hranu i začudili goste: 'Napravili smo to jer je bilo jeftinije'

1
Radiosarajevo.ba
Na vjenčanju poslužili hranu i začudili goste: 'Napravili smo to jer je bilo jeftinije'
Foto: Printscreen / Mladenci ponudili gostima hranu iz McDonald'sa

Thomas Billaudeau (27) i njegova supruga Ophélie (25), iz Pariza u Francuskoj, odlučili su svojim gostima na vjenčanju poslužiti pomalo nekonvencionalnu večeru za takve prilike - hranu iz McDonald'sa.

Bilo je tu preko 300 hamburgera, wrapova, nuggetsa, koje im je u dogovoreno vrijeme servirao dostavljač iz tog popularnog lanca brze hrane.

Iako je sve na snimci vrlo simpatično i vidi se da su gosti ovakve obroke dočekali s oduševljenjem i smijehom, mnogi su ispod objave ostavili ne baš lijepe komentare.

Pratite uživo olujno nevrijeme koje stiže u Bosnu i Hercegovinu: Pročitajte i novu BHmeteo prognozu

Pratite uživo olujno nevrijeme koje stiže u Bosnu i Hercegovinu: Pročitajte i novu BHmeteo prognozu

Neki su komentarisali da su "gostima poslužili nekvalitetnu hranu i da su jadni, posebno što su to napravili za tako veliki i važan dan u životu'. Bilo je i onih koji su rekli da "hrana iz McDonald'sa baš i nije jeftina, pa su za taj novac mogli naručiti i nešto kvalitetnije.'

"Napravili smo to jer je bilo jeftinije, a i htjeli smo poslužiti hranu koju svi vole", rekla je kasnije mladenka koja radi u marketinškoj firmi.

Mladenci ponudili gostima hranu iz McDonald'sa

"Gledali smo cijene nekih ugostitelja, ali ja sam izbirljiva u jelu. Bojala sam se da ćemo platiti nešto što nam se ne sviđa", pojasnila je.

Mnogi su podržali mladence i potpuno razumiju njihovu odluku, jer "nije sve u hrani i piću".

"Pa bolje je to nego da potroše hilajde i hiljade na jelo", jedan je od komentara.

@thomasbillaudeau

@McDonald's Beauvais Tille Merci pour la régalade à notre mariage 😂

♬ son original - Thomas Billaudeau

"Radije bih jela McDonald's na svom vjenčanju nego se zaduživala i 25 godina otplaćivala vjenčanje ",napisala je jedna žena.

"Konačno, ljudi koji imaju vjenčanje kakvo žele, a da se ne zadužuju kako bi se pokazali. Želim vam svu sreću", napisao je netko drugi, prenosi Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije