Na TikToku se predstavljala kao školarka kako bi vabila klince, u sudnicu je doveli u lancima

2
Radiosarajevo.ba
Na TikToku se predstavljala kao školarka kako bi vabila klince, u sudnicu je doveli u lancima
Foto: Printscreen / Alyssa Ann Zinger

Žena iz Floride (23), optužena je za seksulano zlostavljanje maloljetnika.

Alyssa Ann Zinger iz Tampe na Floridi navodno se pretvarala da je 14-godišnja djevojčica koja se školuje kod kuće kako bi mamila srednjoškolce i upuštala se s njima u seksualne odnose.

Zinger je uhapšena u novembru zbog više od 30 seksualnih odnosa s učenikom starim 12 godina, no vjeruje se kako je bilo još tinejdžera s kojima je činila isto.

Zinger je tako kontaktirala dječaka na Snapchatu i TikToku, prije nego što je navodno stupila u seksualni odnos s njim, a u četvrtak je uhapšena i optužena za seksualne zločine. Navodno su još četiri žrtve rekle da su navodno bile meta Alysse Ann Zinger.

Optužena je za dvije tačke "razvratnog i lascivnog zlostavljanja" i pet tačaka za "razvratno ili lascivno zlostavljanje" žrtve starosti između 12 i 15 godina. Dob za pristanak na seksualne odnose na Floridi je 18 godina.

Sudski zapisi navode kako se Zinger izjasnila nevinom po svim optužbama.

Zinger i žrtva su se navodno upoznali preko Snapchata krajem maja 2023. Sve do njihovog prekida u septembru, dječak je vjerovao kako Zinger ima 14 godina.

Nakon što su službenici ispitali žrtvu, otkriveno je da je osumnjičenica navodno imala seksualnu aktivnost s njim otprilike 30 puta i rekla mu da je u prošlosti imala i druge odnose s dječacima u dobi od 13 do 15 godina.

"Uznemirujuće je vidjeti odraslu osobu kako iskorištava dijete", rekao je načelnik Lee Bercaw iz policijske uprave Tampa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije