Na izložbi gmazova: Aligator zgrabio ženu dok su djeca slavila rođendan

0
Radiosarajevo.ba
Na izložbi gmazova: Aligator zgrabio ženu dok su djeca slavila rođendan
Foto: Facebook / Aligator uhvatio trenericu i povukao je u bazen

Na društvenim mrežama u SAD-u pojavio se video na kojem je aligator zgrabio za ruku zaposlenicu zaduženu za odgajanje gmazova i rukovanje s njima i povukao ju je u svoj bazen.

Sve se to odvilo u nekoliko trenutaka za vrijeme proslave dječjeg rođendana, piše Mirror.

Kako se navodi, aligator je uhvatio trenericu Lindsay Bull koja je nakon ugriza prevezena u lokalnu bolnicu u gradu West Valley City.

Udruženje tužilaca FBiH oštro kritikovalo Konakovića: Pokušava da utječe na ishod predmeta

Udruženje tužilaca FBiH oštro kritikovalo Konakovića: Pokušava da utječe na ishod predmeta

Do incidenta je došlo nakon što se aligator naglo okrenuo tokom hranjenja na izložbi gmazova u američkoj saveznoj državi Utah.

Čim je aligator ugrizao Lindsay za ruku, počeo ju je vući i trzati svom snagom, pa je i povukao u vodu. Srećom, obilježavanje rođendana koje se tu odvijalo ipak se nije pretvorilo u užas, piše britanski Mirror.

Otac slavljenika Donnie Wiseman pritekao je u pomoć uposlenici, a na videu se vidi koliko je radnica bila jako blizu da izgubi život. Također, još jedan muškarac došao je u pomoć i Lindsay Bull je izvučena iz bazena.

"Ne mislim da me ugrizao s namjerom. Izgledalo mi je kao da se okliznuo, a moja ruka mu se našla na putu. Ipak, nakon nekoliko trenutaka aligator je zaista zagrizao i shvatila sam da sam u opasnosti", rekla je za lokalne medije Bull.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije