Mr. Bean iz stvarnog života: Reakcija konobara će nasmijati cijeli svijet

Radiosarajevo.ba
Mr. Bean iz stvarnog života: Reakcija konobara će nasmijati cijeli svijet
Foto: Screenshot / Nesretni konobar
Stockholmska gradska vijećnica bila je mjesto prijema i svečane večere u čast dobitnika ovogodišnje Nobelove nagrade, a jedan detalj s večere postao je posebno zanimljiv i smiješan nakon što je ugledao svjetlo dana.

Naime, jedan konobar na ovom svečanom prijemu imao je lošu noć, a podsjetio je na Mr. Beana. Nekog pravog i stvarnog Mr. Beana. Naime, nespretnom konobaru ispao je komad hrane iza leđa najpoznatijeg švedskog akademika.

Na večeri je prisustvovalo 1.340 gostiju, a obroke je pravilo 40 vrhunskih kuhara. Bijele kravate, svečane haljine, savršena usluga i jedan nespretni konobar.

Konobara je zasvrbila glava i želio se počešati dok je istovremeno u ruci balansirao oval pun hrane. Međutim došlo je do nezgode i komad hrane završio je na jednom od gostiju. A da nesreća po konobara bude veća u pitanju je Dan Larhammar, švedski akademik i predsjednik Kraljevske Švedske Akademije nauka.

Kobobar je u nevjerici gledao šta se dogodilo, ali je uspio skloniti komad hrane s Larhammarovog vjerovatno izuzetno skupog odijela. Operacija sklanjanja trajala je svega par sekundi, ali sudeći po njegovoj neprocjenjivoj facijalnoj ekspresiji sve je, za njega, trajalo jako dugo. Nakon što je operaciju proveo, a Larhammar nije ni shvatio šta se dešava, konobar se ponašao kao da se ništa nije ni desilo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije