Može li Turska igrati posredničku ulogu u bh. političkoj krizi?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Krize nema, osim krize vlasti zbog pljačke i ludila. I ne treba ni Turska, niti bilo koji drugi hohštapler da posreduje u bilo čemu. Mrš svi iz ove države.

Latko zBrode

Turci neće jer njima je bitan biznis a u Srbiju puno ulažu i za nas ih nije briga. Što prije shvatimo to bolje.

Zong

U slucaju rata Turska nam salje gumene dzamije i 2 tone rahatlokuma.

zizi

Hvala, ne treba! Znamo mi dobro kako Turska posreduje, I ne samo Turska. Svako samo sebe gleda. U sRBIJU salju investicije a nama selame! Alejkumuselam I Allahimanet! Voz!

/ Najnovije