Mladi u Srbiji: Pijani i drogirani divljaju ulicama u skupim automobilima, pogledajte video

0
Radiosarajevo.ba
Mladi u Srbiji: Pijani i drogirani divljaju ulicama u skupim automobilima, pogledajte video
Foto: Prinscreen / Bahata omladina u Srbiji

Svako malo javnost šokiraju snimci bahate vožnje po beogradskim ulicama. Nakon slučaja divljanja "lamborghinijem", mrežama se proširio snimak brze vožnju u kojoj se jasno vidi kako vozilo za dlaku izbjegava pješaka, a vozač i suvozač se smiju i vrište od uzbuđenja!

Ono što je još alarmantnije - ovo nije jedini oblik bahatog ponašanja mladih, već postoje stranice na društvenim mrežama na kojima se hvale divljačkom vožnjom, bahaćenjem svake vrste, a trenutno je bahatoj omladini hit kupanje u šampanjcu.

Društvena mreža TikTok prepuna je stranica koje promovišu drsko ponašanje omladine. Ono što dodaje na osionosti, pa i bizarnosti čitavoj situaciji jeste da mladi prave snimke i onda ih ponosno šalju administratorima stranica i na taj način se hvale, podstiču i promovišu bahatost.

Sarajevo: Dva muškarca uhapšena zbog teške krađe, jedan krao iz aparata za naplatu parkinga

Sarajevo: Dva muškarca uhapšena zbog teške krađe, jedan krao iz aparata za naplatu parkinga

Ovi nalozi na TikToku su prepuni snimaka brze i neodgovorne vožnje u luksuznim, sportskim automobilima toliko da im je to skoro pa zaštitni znak.

Na snimcima se jasno vidi i koliko ih zabavlja kada se nalaze u veoma rizičnim situacijama po sebe i druge u saobraćaju.

Poseban pik imaju na policiju koju u svojim snimcima psuju, a postoji i nekoliko ekstremnijih verzija - klipovi u kojima pojedince čak juri patrola saobraćajne policije!

Pogledajte kako se provodi omladina u Srbiji: Za noć potroše 1.000 eura

Pogledajte kako se provodi omladina u Srbiji: Za noć potroše 1.000 eura

U pojedinim videima je očigledno da su vozač i suvozač pod uticajem alkohola, a postoje i oni u kojima govore da su pod uticajem narkotika, konkretno "spida" ili kokaina.

Međutim, među gomilom klipova od kojih se normalnom čovjeku diže kosa i samo moliš Boga da im se ne nađeš slučajno na putu, nalazi se i pregršt onih bizarnih.

Jedna vrsta snimaka koja se najviše izdvaja jeste - kupanje u šampanjcu. Kako u kadi, tako je veoma popularno snimati osobu koja se polijeva veoma skupim šampanjcem u separeu pojedinih beogradskih klubova, a često se na snimku vidi i kibla u koju je poredano nekoliko flaša šampanjca prestižnog brenda.

Nadovezujući se na ovakve bahanalije, ako ćete se polijevati šampanjcem ili umivati votkom u klubu to ćete i platiti! Tako da se često prikazuju i snimci astronomskih računa koji iznose i po nekoliko stotina hiljada dinara!

@bahata_omladina0 Bezobrazno bahato #srbija #hrvatska #bosna #fyp #mercedes #bmw ♬ NEPOTREBNO KURČENJE - vaske👈🇷🇸

Da mladi gaje posebnu ljubav prema zalijevanju alkoholom svjedoče i snimci na kojima zalijevaju votkom i šampanjcem skupe satove kako bi pokazali koliko su "vodootporni".

Poseban žanr su svakako videi u kojim se broji ogroman broj novčanica ili se njima razbacuju dok u pozadini sjede oskudno odjevene djevojke bez bilo kakvog posebnog izraza na licima.

Zaključak je da je cilj ovih naloga da oslikaju jedno veoma raskalašno veče u noćnom klubu, prepuno alkohola i narkotika, a onda i rizičan povratak kući bahatom vožnjom. Ovo je ono čime se oni zapravo hvale i diče, piše Blic.

@bahata_omladina0 Kupanje😂#alkohol #moet #bahataomladina #hrvatska #srbija ♬ original sound - bahataomladina

@bahata_omladina0 Klasican izlazak#balkan #alkohol #moet #vodka #fyp ♬ original sound - bahataomladina

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije