Mirela Bećirović zaplesala na prijemu kod prve dame Turske

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

E, al fakat

Imate neke čudne novinare. Mislim da je to ustvari sve jedan te isti degenerik. Hojna po Instagramu i blene šta radi Ella Dvornik, Severina, Jennifer Lopez i ova Denisova gumenjara koja bi da bude Melania Trump u balkanskoj verziji. Satra frajer s ovim glupačama i glupostima. Nije valjda da nemate čime drugim popuniti stranicu? I kakav je to uošte novinar, bez smisla za vijesti koje bi trebale biti neki normalan sadržaj? Vidio taj prepisivač novinara nije. Ubio se za Pinka i onog narkomanskog degenerika iz Srbije koji zatrova cijeli Balkan svojim papanlucima.

Stole

Zena ikebana za vodat i pokazivat zna li sta uraditi progovorit par svog papka emancipovati

Srb IN

Neđeljom ja svojeg Kačka trebam, za slavu da mi ga zaprdi u sfinktere da ko čovek pevam

Srb IN

***

Bravoooo

Pa ona se miče! Ipak se troši duplo za Bećirova putovanja, žalosno. Mnogo je gladnih u Federaciji, poručite im. Besramno ponašanje para dok zemlja grca u siromaštvu u svakom pogledu. Eto, i to smo razjasnili. Odvrdite i nju da pojede ručak u javnoj kuhinji. Humanitarka, hahhaha...

Humana nema šta

Ne troši puno, samo džabaluk ganja. Sve na naš račun. Besramno hvalisanje na društvenim mrežama koje i ovaj portal podstiče i promovira. Nikoga ona ne oduševljava, mi se nje stidimo.

Sam

Ja fakat ne znam ko ovo pise o Mireli. Jel nesto kao placena promocija. Moj komentar je iskljucivo vezan za novinarstvo. Mirela "blista", "ocarava", "odusevljava" itd... a ako se gdje objavi slika Sebije, odma ide koliko kosta tasna, cipele, bluza....Jednostavno dno novinarstva.

Jass

>>Ja fakat ne znam ko ovo pise o Mireli. Jel nesto kao placena promocija. Moj komentar je iskljucivo vezan za novinarstvo. Mirela "blista", "ocarava", "odusevljava" itd... a ako se gdje objavi slika Sebije, odma ide koliko kosta tasna, cipele, bluza....Jednostavno dno novinarstva. ka Sam< Ako cemo biti objektivni treba naglasiti da je gda Becirevic prava dama! Ja sam VEOMA PONOSAN da me ovakva dama predstavlja u svijetu a ne ona ostrokondza lazljiva i falsifikatorica diploma.

071

@Jass Zaboravio si dodati najvaznije - manijak koja je direktno odgovorna za smrti pacijenata uslijed nesavjesnog lijecenja, nemara, uskracivanja zdravstvenih usluga i svjesnog koristenja neispravnih i neadekvatnih ventilatora.

/ Najnovije