Majka mislila da je stavila djecu na spavanje, pa se šokirala: 'Kako se to moglo desiti?'

0
Radiosarajevo.ba
Majka mislila da je stavila djecu na spavanje, pa se šokirala: 'Kako se to moglo desiti?'
Foto: Photojoiner / Dječiji nestašluci

Nesvakidašnja scena zadesila je jednu majku, koja je spremila svoju djecu na spavanje. Kada se kasnije vratila u njihovu sobu da ih obiđe, imala je šta vidjeti.

Teksašanka Kelli ima Instagram profil na kojem redovito dijeli 'sirovi' sadržaj i šale o roditeljstvu, a inspiraciju crpi iz svakodnevnog života sa svojom djecom i gledajući druge roditelje na društvenim mrežama. Profil je humorističnog karaktera i prati ga približno 150 hiljada Instagram korisnika.

Kelli redovno dijeli sadržaj drugih korisnika, pa je tako podijelila i snimak žene koja ulazi u sobu svoje djece.

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

Neimenovana majka ostala je šokirana kada je otkrila da joj jedna kćerka viri iz malog otvora na podu, dok je druga iznenađena beba ukazivala na 'nestašluk' koji je njena sestra učinila. Blizanka je odmah je ustala i pokazala na drugu blizanku zaglavljenu u ventilaciji. Iako je bila u 'bezizlaznoj' situaciji, čini se da je curica bila prilično ravnodušna po pitanju svog postupka.

Poklopac od ventilacije bio je bačen samo nekoliko metara dalje od ovog urnebesnog kadra.

TikTokerica pokazala 'palac gore' vozaču Honde S2000, a onda se desilo neočekivano

TikTokerica pokazala 'palac gore' vozaču Honde S2000, a onda se desilo neočekivano

Snimak je pregledan više od 19,7 miliona puta, i, iako ga je Kelli sklonila sa svog profila iz nepoznatog razloga, još uvijek se može pogledati, na profilu koji vode roditelji blizanki sa video snimka.

Nije baš svima bila smiješna činjenica da se dijete zaglavilo u otvoru za ventilaciju. Dosta ljudi je reagiralo negativno: "To izgleda opasno, ugasite kameru", "Zašto ne koristite baby monitor?", "Nisam uopće znala da se ovo može dogoditi. Kako se ovo dogodilo? Šta se događa? I kako da sad zaustavim širenje svojih iracionalnih strahova", bili su neki od komentara.

Ali mnogima je ova cijela situacija bila jako zabavna: "Pravi Bijeg iz Shawshanka", "Ovo je tačno nešto što bi jedna od mojih blizanki uradila", "Bože, ne mogu prestati gledati ovaj video. Nevjerovatno je da je dijete uopće stalo tamo, tako smiješno."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije