Lazarov video pregledalo skoro 600.000 ljudi: Život sedmočlane porodice

0
Radiosarajevo.ba
Lazarov video pregledalo skoro 600.000 ljudi: Život sedmočlane porodice
Foto: TikTok/ Lazar Filipović / Snimak koji je pregledao veliki broj ljudi

Život u velikoj porodici sa više djece, ponekad, gledajući sa strane, djeluje turbulentno. Kako je u stvari, najbolje znaju oni koji imaju prilike da odrastaju u takvim porodicama, baš poput popularnog Tik Tokera iz Srbije, Lazara Filipovića.

U viralnom klipu “Odrastao sam u sedmočlanoj porodici sa petoro djece” koji je okačio, Lazar je otkrio da je on jedno od petoro djece svojih roditelja, te da ih u stanu živi sedmoro.

U daljem toku video snimka, odgovarao je na pitanja koja su bila vezana za funkcionalnost i organizovanost života u tako velikom domaćinstvu.

Zabrinjavajuće: U Brčko distriktu BiH prijavljeno 28 slučajeva obolijevanja od morbila

Zabrinjavajuće: U Brčko distriktu BiH prijavljeno 28 slučajeva obolijevanja od morbila

Naime, ono što je na prvom mjestu interesovalo većinu korisnika Tik Toka koji prate njegov nalog, bilo je da li je gužva u kupatilu, te i da li u bojleru ima tople vode.

"Apsolutno da, uvijek", glasio je Lazarov odgovor na oba pitanja.

Između pitanja, dok je snimao video za TikTok, Lazar se pohvalio i velikom porodičnom bibliotekom koja se proteže duž čitavog zida i obiluje velikim brojem naslova.

"Imamo mnogo knjiga. Apsolutno svuda", naveo je on u snimku, snimajući telefonom police sa knjigama koje se nalaze unutar stana, piše Srpskainfo.

Budući da žive u mnogobrojnoj zajednici, njegove pratioce je zanimalo i kako se slažu, odnosno, da li ima trzavica, te i da li su svi zadovoljni ručkom koji njihova majka spremi.

“Da”, rekao je, te je u sljedećem odgovoru i otkrio razlog “svađanja”, a koji je bio vezan za pitanje da li je ručak koji njegova majka skuha, svima isto svidi, gdje je kroz smijeh otkrio kako je to uglavnom razlog oko koga se ponekad sporečkaju.

Lazarove pratioce zanimalo je i da li pamti rođendane svih ukućana.

"Svima znam datum rođendana. I svima znam napamet brojeve telefona. Neironičan sam", rekao je on na kraju snimka koji je pregledan preko 561.000 puta na društvenoj mreži Tik Tok.

Lazar inače spada u jedne od omiljenijih Tik Tokera u Srbiji i regionu i na ovoj mreži ga prati nešto više od 163.000 ljudi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije