Lavovi pojeli muškarca koji je uskočio u njihovu ZOO nastambu da snimi - selfie

2
Radiosarajevo.ba
Lavovi pojeli muškarca koji je uskočio u njihovu ZOO nastambu da snimi - selfie
Foto: Prtscr / X.com / Lavovi pojeli muškarca koji je htio selfie s njima

Svi mi volimo napraviti dobar selfie za društvene mreže. No, postoje ipak neke stvari koje nećemo napraviti kako bismo osigurali dobru snimku, a na popisu tih stvari je, svakako, ona da nećemo uskočiti u nastambu mesojeda kako bismo se slikali s njim.

Zdrav razum nam, naime, govori da to nije dobra ideja.

No, jedan muškarac očigledno nije imao dovoljno zdravog razuma, nego je zaključio kako je sjajna ideja popeti se preko 3,5 metra visoke ograde i uskočiti u lavlju nastambu.

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

Čovjek kojem je to palo na pamet bio je 40 godina star Prahlad Gujjar, a nesreća se dogodila u Sri Venkateswara Zoological Park u indijskom gradu Tirupati 15. februara. Čuvar ga je vidio kako se penje preko ograde i potrčao je prema njemu, vičući. No, Prahlad je bio brži i uskočio je u nastambu.

"Pao je tačno ispred lavova, koji su ga rastrgali. Preminuo je na mjestu"; rekla je policijska službenica Mallika Garg.

Lavovi su ostali u blizini ostataka nesretnog muškarca, sve dok ih timaritelji nisu odveli do njihovih kaveza za hranjenje, a onda su Prahladovi ostaci, piše Jutarnji, izvučeni iz nastambe.

Tijelo je poslano na obdukciju, koja će pokazati je li bio pod utjecajem kakvog opijata. Lav koji je usmrtio čovjeka sad je premješten iz svoje nastambe, u kojoj ga javnost može vidjeti, i na promatranju je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije