Koliko je opasna Bosna i Hercegovina?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sale

Opasna je koliko je opasna Hrvatska, Srbija, Mađarska i Rumunija. Sigurnija je od Amerike, Makedonije, Ukrajine i Rusije.

!?!?!

Kakav idiotizam! Glupan napravio "senzacionalistički" vlog da dobije što više klikova od istih neobrazovanih i neinformisanih glupana kao što je i on?! A od kud vama radio sarajevo uopšte ideja da pišete o ovakvom idiotizmu,kao da već nemamo dovoljno bitnih i pametnijih tema. Radi li tu iko sa bar pola funkcioanlnog mozga?!

N.G

Što se tiče rata zavisi koga pitate ako pitate normalne osobe oni će rat je davno gotov ali ako pitate takozvane patriote ili dijaspore ratnike e kod njih rat još traje

@ng

Rat je samo promjenio oblik, ali stao nije sigurno. Kako da kažeš da je završio, kad osuđeni ratni zločinci u narodima srba i hrvata se dočekuju kao heroji. Kako da kažeš da je završio rat, politika srba i hrvata ista na čelu. Dok god postoji negiranje presuda za genocid i uzp, rat nije gotov. Ne mislim na rat sa puškama i topovima ali rat sa olovkom i kravatom. Ovaj zadnji rat je vođen na teritoriji BiH. Bosna se branila. Nije bilo izbora. Da smo ratovali po teritoriji srbij i hrvatske, tad bih imali šta reći.

N.G

Upravu su za ratne zločince mnogi ih dočekuju ko junake pa im daje imena ulica a isto i kad umru dobiju dan žalosti

N.G

Kao naprimjer naš slavni Mustafa Đelilović

N.G

I šta sam rekao za neke rat nije još gotov.Još se krvave bitke vode

Hahah

Sreca pa se cijenimo i postujemo. Hahahahha

/ Najnovije