Kolaps u Sarajevu: Voda poplavila ceste, automobili se jedva kreću u ovom dijelu grada

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

flash

Gledaj seljaka i muzike mu

Kiki

Gledaj seljaka i muzike mu ka flash 90% u Bosni su takvi insani, seljakluk življenja na svkom koraku, od muzike, riječnika, garderobe do ponašanja.

Prdo

Gledaj seljaka i muzike mu ka flash Djuricko veli da od Silvane do Nirvane je sve to normalno

Riki

90% u Bosni su takvi insani, seljakluk življenja na svkom koraku, od muzike, riječnika, garderobe do ponašanja. ka Kiki Eto u Srbiji sve gospoda. Kraljevina Sunda, papanluka i seljakluka. Bosna nema Parove

Zera

Neću komentarisati gluposti ispod, ali je činjenica da čim jača kiša padne nastradaju Buća i Boljakov Potok. Za Buća Potok se zna da je to građevinska glupost u kojoj su sve oborinske vode i kanalizacija spojeni u Tibrom nadkriveni potok i zakon spojenih posuda uzima danak i sve to lijepo kod jakih kiša vraća na saobraćajnicu. Čudi me Boljakov Potok jer je ovo snimak novog izlaza na autoput. Pa zar će i to biti van upotrebe poslije svake jače kiše?

Adi

Obicna kasaba, a ne grad, cijelu zimu posipaju ceste slunkom, na proljece sve to saperu u sahtove, i zacepe, debili retardirani, stoka nepismena koju je sda dovukla u grad, nizasta nisu sem za ovaca

Jesu li fundamentalisticki pesovani u haljinama

Obicna kasaba, a ne grad, cijelu zimu posipaju ceste slunkom, na proljece sve to saperu u sahtove, i zacepe, debili retardirani, stoka nepismena koju je sda dovukla u grad, nizasta nisu sem za ovaca ka Adi Zg uzili sta predskolsko musko na otvorenju U poste?

Dositej Šabanadžović

Pa jel POTOK ili nije brate .......

Derim

Pa normalno , kad su kolektori jos iz doba Austrougarske. Sve je to rekao NIP srediti.

/ Najnovije