Potopljen još jedan grad u Hrvatskoj: Objavljene i prve fotografije

Radiosarajevo.ba
Potopljen još jedan grad u Hrvatskoj: Objavljene i prve fotografije
Foto: Goran Kovačić/Pixsell / Rijeka: Prodavači na tržnici koja je još uvijek poplavljena

Vrijeme uzrokuje probleme širom Hrvatske, a zanimljive fotografije pristižu iz Rijeke, gdje su obilne kiše i iznimno podizanje mora uzrokovale veliku poplavu.

Tako je gradska tržnica u Rijeci potpuno pod vodom koja na nekim dijelovima seže i do koljena. No, unatoč zaista ekstremnim uvjetima, kupovina i prodaja na štandovima nisu prestali.

Prodavači su se tako dosjetili improviziranim "pontonskim mostićima" kako bi kupci mogli doći do njih, a i sami kupci su se snalazili na razne načine kako bi izbjegli da im se smoče noge. Neki su tako preko obuće navlačili plastične vrećice, dok su drugi izuvali cipele prije ili poslije kupovine.

“Glavna riječka tržnica se svakodnevno održava, slivnici u krugu tržnice i kanalizacijski ispusti redovito se čiste i prazne. Nažalost, na vremenske neprilike ne možemo utjecati, a kako se tržnica nalazi ispod razine mora, uslijed obilnijih padalina i jakog juga dolazi do podizanja razine mora i plavljenja ulica u krugu tržnice.”, poručili su jučer iz gradske komunalne tvrtke Rijeka plus, prenosi portal RiječanIN.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije