! / Jeziv snimak iz Srbije: Istjerao migrante iz busa, uz prijetnju "metak u crnu glavu"

26. 09. 2021. u 09:55:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Na društvenim mrežama širi se jeziv snimak iz Srbije na kojem se čuje kako jedan putnik u autobusu govori drugim putnicima, migrantima - "da ih treba pobiti" i da zaslužuju "metak u glavu".

Na snimku koji se širi Twitterom vidi se scene iz međugradskog autobusa u Srbiji, u kojem putnik istjeruje migrante iz autobusa uz ozbiljne prijetnje.

„Napolje, napolje, napolje. Ajde, raus, marš. Napolje bre stoko jedna“, vikao je tom prilikom, dok su migranti u koloni jedan po jedan izlazili iz autobusa.

Uzalud su pitali „šta smo uradili“, budući da se na snimku to zaista i ne vidi, ali umjesto odgovora dobili su još jeziviju poruku.

M70 i metak u glavu. Treba vas pobiti sve. Naučićeš tek srpski kad ti budem metak sasuo u tu crnu glavi“, nastavio je putnik, koji je u međuvremenu dobio podršku vozača da je u pravu.

„Ja sam služio ovoj zemlji, dao sam joj zakletvu. Da imam sad oružje, pobio bi ih“, zaključio je putnik ovaj zastrašujući razgovor.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (15)