Internet zajednica poludjela od euforije: Mr. Been kao senzualna Charlize Theron

Radiosarajevo.ba
Internet zajednica poludjela od euforije: Mr. Been kao senzualna Charlize Theron
Foto: YouTube / Printscreen

Svi pamtimo Charlize Theron po fenomenalnim ulogama u filmovima poput Monstruma, North Countryja i Mad Maxa, a u 2018. i po zanosno senzualnoj reklami za Dior J'adore parfem.

Sa atmosferom egipatske kraljice koja se odmara i upušta se u hedonističke momente, Theron prosto sija u potpunosti gola u Diorovom videu.

Nedavno, uz pomoć Deepfake tehnologije urađeno je lice Mister Beena na Charlize Theron. Na YouTube kanalu crookedpixel osvanuo je video Mister Beena koji je toliko vjerno prikazan uz pomoć Deepfakea, tehnologije vještačke inteligencije koja slike ili video apis jednog lika zamijenjuju drugim koristeći vještačke neuronske mreže.

Upozorenje: ukoliko pogledate video, nećete prestati da se smijete cijeli dan.

Internet zajednica je, kao po običaju, poludjela od euforije - neki od komentara su: "Ovo nije deepfake, samo su uradili test video bez šminke", "Bolje je od originala", "Ja iz budućnosti: budućnost će biti sjajna! 2019.: hej ćao."

Lice Rowana Atkinsona, a.k.a Mister Beena se i ranije uz pomoć deepfakea postavljalo u različitim ulogama. Pa je on tako bio i Rose iz Titanika, Donald Trump, Conan Varvarin i Peter Parker, tj. Spidermen, prenosi Noizz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije