Jedna od najpoznatijih glumica priznala: "Moj sin je djevojčica!"

Radiosarajevo.ba
Jedna od najpoznatijih glumica priznala: "Moj sin je djevojčica!"
FOTO: Facebook / Charlize Theron

Charlize Theron glumica je i samohrana majka dvoje posvojene djece.

Podsjetimo, nakon prekida 9-godišnje veze s kolegom Stuartom Townsendom 2010. godine, glumica je 2012. godine posvojila sina Jacksona iz rodne Južnoafričke Republike.

Nakon toga je prohodala s nešto starijim glumcem Seanom Pennom, a jednom je prilikom otkrila kako bi voljeli proširiti porodicu. Ipak, nakon naglog otkazivanja zaruka Charlize nije odustala od posvajanja, a 2015. godine stigla je kćerkica August, koja je u novi dom došla na prvi dan augusta.

Svaki slobodni trenutak glumica provodi u društvu svoje djece, a sada je priznala i kako 7-godišnjeg Jacksona odgaja kao djevojčicu.

"I ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledala s 3 godine i rekla: 'Nisam dječak!', otkrila je glumica u intervjuu za The Daily Mail.

I prije službenog priznanja Jacksona se često moglo vidjeti u haljinama i suknjama te s pletenicama, zbog čega je glumica čak bila na udaru kritika javnosti, no nikada se na njih nije obazirala.

"Sada odgajam dvije lijepe kćeri", zaključila je te dodala da se neće miješati u njihov život jer želi da se one same "pronalaze".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije