Influenserica parkirala Lamborghini ispred crkve pa dobila kaznu

1
Radiosarajevo.ba
Influenserica parkirala Lamborghini ispred crkve pa dobila kaznu
Print Screen / Trenutak iz videa

U Italiji se vožnja vozilima bez dozvole uskim i zbijenim ulicama starih gradskih središta, a naročito zaustavljanje na gradskim trgovima, strogo kažnjava.

U principu, za takve "manevre" vam nakon nekog vremena obavezno stiže "čestitka" na kućnu adresu jer vas je snimila kamera. Ili se pojave policajci koji vam na licu mjesta napišu kaznu, naročito ako je u pitanju sakralni objekt.

Upravo se to dogodilo poznatoj auto influencerici Supercar Blondie koja ima vojsku obožavatelja na svojim kanalima na društvenim mrežama i vrlo često upravo nju najvažniji svjetski proizvođači automobila prvu zovu kako bi predstavila najvažnije ekskluzivne novitete, piše Jutarnji.hr.

Skandalozno obraćanje Cvijanović na sjednici NSRS: "U BiH postoji radikalni islamistički pokret"

Skandalozno obraćanje Cvijanović na sjednici NSRS: "U BiH postoji radikalni islamistički pokret"

Tako se "SC" našla i u Italiji na poziv Lamborghinija kako bi predstavila njihov koncept električnog sportskog automobila budućnosti Terzo Millennio.

U videu možemo vidjeti influencericu kako otkriva automobil i objašnjava njegove karakteristike dizajna, međutim u jednom trenutku dolazi vozilo policije te je policajci obavještavaju kako je zabranjeno parkiranje na trgu ispred crkve.

Ona se izvinjava, a policajci koji se "čude" kako automobil nema registarske oznake i bez obzira joj napišu kaznu koju su jednostavno postavili na vjetrobran, jer Terzo Millennio nema brisače.

Gledajući ovaj video ljudi iz Lamborghinija su se sigurno dobro zabavili jer su upravo oni i zamislili ovu neslanu šalu u suradnji s lokalnom policijom. Kad je to saznala, Supercar Blondie koja je ranije "odradila" Terzo Millennio (njen je video na YouTubeu do sada pregledan 8,5 miliona puta), video šale objavila je jučer. Tada na snimanju, sigurno joj nije bilo do smijeha...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije