Igmanski marš: Hiljade ljudi na obilježavanju važne godišnjice

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

YU

Nigdje kao na području bivših država se ne obilježavaju tolike bitke, datumi, dižu spomenici. Nisam nikad čuo da se negdje drugo ovoliko obilježavaju i pobjede i porazi.

z

.etnici sa petokrakama. Pola ih je bilo u izbjeglištvu i VRS

Guest

voljela bih i ja da sam gore.

Panzer

Što ne izadjete na ulice u ovolikom broju i protestujete protiv korupcije kriminala i lopovluka u državi Nećete bolje je ovako palamudit o bitkama prije 70god.To se nigdje više ne radi samo kod nas.

zile

Šta tu rade zastave Armije BiH? Mi smo se borili protiv petokrake i kokarde!!!

Milan

Igmanski mars su izveli Marko, Milan, Nemanja Stefan, Radovan, Ratko...bezali su od Sulje, Muse, Jusufa, Envera, Bakira... Sad na obelezavanju samo neki Suljo, Mujo, Haso....sramota Vratite se genocidasi tamo na Zakavkazje odakle su vam preci dosli u Hriscansku Evropu!!!

Šta je Mile

Šta tu rade zastave Armije BiH? Mi smo se borili protiv petokrake i kokarde!!! ka zile Jednostavno. Armija RBiH borila se upravo proiv kokarde. I izborila. Ne onako kako je trebala, ali ipak izborila.

@zile

Armija BiH je se borila protiv velikosrbskih fašista koji su infiltrirali Jugu. Borili smo se za demokratski uređenu BiH sa boljim ekonomskim sistemom. Pratizani su se borili za svoje vrijeme protiv istih fašista. ABiH je jednostavno moderna verzija partizana.

071

I, gdje su protesti na ulicama zbog onoga kako živimo i ko nam sjedi na vlasti?

.

Vidi zastave Jugoslavije !! …De malo masite sa njom u Zagrebu i Beogradu …Koji crni jugosloveni ???? Nikad ih nije ni bilo !!!! Nama u BiH prosipate supljak …nosi to u 3pm

TIHO TIHO SVIRAJTE MI VI

NEMA NJE NEMA NJE PUSTITE ME DA BOLIM SVOJU BOL OVAKO STE VI UBILI JUGOSLAVIJU MOJU DRZAVU KADA SMO MI PLAKALI VI STE SE VESELILI NEMA BOSNE NEMA BOSNE

Herceg Stipan

Murata je ubio Bajazit pa optužio Kobilića koji je pregovarao predaju. Zatim ubio kneza Lazara, uzeo mu šćer za ženu a sina Stefana za vazala vjernoga. Sve ostalo je svetosavska Mitomanija.

Kupres

Hrvatski i Bosanski pravoslavci tj. Posrbice su se digli na ustanak protiv NDH na komandu SPC jer je Ante formirao Hrvatsku Pravoslavnu crkvu a ne zato jer su antifašisti.

/ Najnovije