I legendarni Srbijanac Milojko Pantić osuo paljbu po Drašku Stanivukoviću

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Wtf

I kakve drasko ima veze sa sportom? Ili se emisija zove politicka galaksija?

X

Ovaj milojko kao i ona bula cenicka, petlja se gdje mu nije mjesto. Drzi se svoje struke i ne lupetaj o onome o cemu pojma nemas.

ef

Ovaj milojko kao i ona bula cenicka, petlja se gdje mu nije mjesto. Drzi se svoje struke i ne lupetaj o onome o cemu pojma nemas. ka X Ma ja ba, garant je i Milojko Alijin Srbin, jelde?

@ef

Nije alijin srbin, ali je glupi srbin, jer se petlja u politiku o kojoj pojma nema, a vodi sportsku emisiju. Ili je tebi normalno da sportski novinari npr. na sport klubu pocnu iznositi svoje politicke stavove?

kikirez

Svaka cast ljudini Panticu na istinoljubivosti i hrabrosti!

@kikirez

Svaka cast tebi na gluposti i zatucanosti, koja krasi sve pripadnike vaseg izmisljenog naroda.

kiki_rez

E čuj rumunskog čobanina što reve ko magare....... hahahahahahaahah.....

Gost

U Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Republici Kosovo i u cijelom svijetu ste NIKO. Genocidni, primitivni zatucani narod koji počinje sve ratove i gubi ih te već 30 godina svakim danom gubi svoj teritorij. I ovdje ćete, ako Bog da još vrlo malo vremena, da izgubite i ovo malo jada što ste oteli pljačkama i ubijanjem i protjerivanjem ljudi. Konačno se treba završiti ta priča i zatvorit vas u geto koji se nekad zvao Beogradski pašaluk. Bez Sandžaka koji je Bosna i Bosna će opet biti, bez Vojvodine koja ne pripada vama. Pa onda lažite sami sebe kao što ste i navikli stotinama godina lagati sve oko sebe i cijeli svijet. Laž vam je temelj postojanja, ništa više. A od ove tvoje „republike“ vrlo brzo ćeš vidjet šta će ostati! Polako samo gledaj degeneriče fašističko nacionalistički genocidni. Vrlo brzo lažljivi retardusi! Vrlo brzo.

Zoran

svi su Srbi politicari ... i istoricari ...

/ Najnovije