Hrabrost ili ludost? Skočio sa petog sprata hotela u bazen

Radiosarajevo.ba
Hrabrost ili ludost? Skočio sa petog sprata hotela u bazen
Društvene mreže prepune su različitih korisnika koji izvode naočigled nemoguće, za mnoge lude stvari. Jedan od njih je i 8booth, kaskader koji "upada" na privatne posjede i izaziva sudbinu.

Njegovi skokovi oduševili su mnoge na gotovo svim društvenim mrežama, a kako opisuju spisatelji portala Geekologie, on je kaskader iz Kalifornije koji je plaćen da maskiran upada na tuđe posjede i izvodi sulude skokove za koje je mnogima potrebno hrabrosti, te da usput svoje poduhvate snima.

Prilikom jednog takvog poduhvata, na početku septembra, 8booth je zamalo i poginuo, izvodeći skok sa stijene, te ga je nakon tog bliskog susreta sa smrću ponio zanos, koji ga tjera da prihvata sve veće izazove.

Ovog puta donosimo vam video njegovog skoka s petog sprata hotela, koji je izazvao divljenje mnogih, ali i osude onih koji se pitaju da li ljubav prema adrenalinu opravdava rizik i kršenje zakona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije