Govor mlade političarke iz Srbije hit na internetu

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bejha

Partija i narod koji ima ovakvu omladinu, ne mora se bojati za svoju budućnost

Pratljaca

Ovo je da te bog sačuva priglupo.

Kokolo

Ovu treba ssamo neprestano J***TI!

Rajvosa

Odlicno, treba vise ovakvih da pomognu :D

Pehlivan

Ako neko nije skonto, na jednoj fotografiji, sa djevojkom je i onaj četnički pjevač, Baja mali knindža, ili kako se već taj ološ zove.

Tiranija

Kakav moron,beskonačno glupa i još nepismena ,oličenje 70% današnje omladine. "Bog mi je dao duge noge da preskočim postavljene"!!!!!? Dao je duge noge i kratku pamet ,bolje bi bilo da ima slike, a tona nema.

Damianusdarcus

Ako sam dobro razumio dotična je htjela reći da elektromagnetni talasi utiču na statiku provodnika koji polariziraju električne provodnike i stvaraju naboj na faznoj pregradi rebrastih katoda!

K. Cijev

Dačićeva mezimica. Sve je rekla a i pokazala.

2b

Ma ubi intelekt iz nje, naprosto zrači! Nešto između Diamond Foxx i Pamele Anderson ( u ambiciji).

2b

Mislim da ima sve predispozicije za visokokvalifikovanu narikaču na sahranama! Nema dalje!

papac

Boze sacuvaj ... S koliko samopouzdanja ova bifla ovakve izvale to je nevjerovatno...

jaooooo da li je moguce...

da li je moguce? ne mogu da vjerujem! dobro je krenula, usla je u salu kao Elena Causesku, a mahala kao Miss svijeta obucena u Melaniju Tramp.. sve dok ne progovori.. wow, koja je ovo kombinacija psihodelika? majko moja, nadrealisti i hrkljus su mala maca za ovu stvarnost.. ovo ni virtualno nemogu popraviti... sat vremena!?! SAT vremena, pa skoro kao Milosevic na Gazimestanu jbt... ovoliku kolicinu gluposti ne moze popraviti ni da se sada naporavi i sama plasira kucni video uradak...jao mene je sramota..

Barbi pravnicu za predsjednicu!

hajmo je izabrati narode, da barem imamo u nesto lijepo gledati na naslovnicama novina i udarnim vijestima portala!.Zamislite nju na naslovnici Avaza umjesto sadasnjih likova! Lijepa je kao slika, malo ima simpa overbite, ali nista sto jos malo plastike ne moze srediti! Navjezbace ona govore, naci nekoga da joj napise nesto od deset minuta sto se lako napamet nauci, stisace joj mikrofon da se ne dere ko mamena i to je to! Imamo pobjednicu!

Pitanje za Anu

Kad ce izaci porno uradak?

nEKO

Hot but crazy...ruuun

Flaster

Koji kapacitet hahahahaha Ima li u ovoj Srbiji iko mozga zaboga?

hahaha

kad je bog djelio pamet, ova garant cekala u redu da uzme peglu za kosu :P

,Hm.

PLAVUŠA

A. A. A

Plavusa I politika... TO je Srbija narode Mala ti si stvorena za neke druge stvari za ne vidis Mislim vrtic deca I tako nemoj odma misliti na

/ Najnovije