Gorivo u BiH će biti i skuplje, građani poručuju: "Veselo će nam biti"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ivan

cijeli te zivot uce da arapi proizvode svu naftu, a odjednom samo rusja, i ukraina kako nas pljackajau, a aglupi narod cuti, trpi, i opet glasa za sda fasisticku stranku

Koji gradjani, sve go papak

Neka gradjani (seljaci), nauce malo ekonomisati. Ja sam u zadnje dvije godine uspio smanjiti potrosnju goriva i nista mi ne fali. Uglavnom elektricni romobil. Takodje umjesto da prave djamije i crkve neka ulazu u obrazovanje jer im bog nece pomoci na prazan stomak. Pametnom dosta.

hiki

Kada je barel nafte bio najskuplji prije 10godina i iznosio 130 dolara, cijene goriva su skakale na pumpama do nevjerovatnih 2.45KM. Danas je cijena barela nafte 119 dolara i imamo najavu da ce gorivo skociti na 3,5KM.

Nema gradjana

Odakle gradjani. Nisi gradjan ako sljegnes u grad. Dobro je pa se poljoprivrednici i seljaci ne bune. Oni samo dignu jadni cijene. Gradjani ne kazu, dulum, feluna, latica od ormara, daljincki, relna, dacka, amonticer, gloova, i tako dalje i tako blize.....

Adi

@Nema gradjana 100% si u pravu sve podrinjske seljacine, uskocili iz opanaka u golfa pa ne mogu vise 100m bez auta, nek pokrepu ko ih hebe, stoka papanska

Risgk

Dok ne počnu gorjeti kod nas ce samo ovako uzimati od naroda

Hahahahhaha

Cuj seljaka... Nek pokrepu

N

Evo ja prijedlog. Nacionalfasiste sa vlssti skinuti. Streljati. Bespotrebnu uhlebljenu gamad iz fotelja iscupati nek doprinose drzavi. Smanjiti poreze i razne namete. I eto.

Alda

cijeli te zivot uce da arapi proizvode svu naftu, a odjednom samo rusja, i ukraina kako nas pljackajau, a aglupi narod cuti, trpi, i opet glasa za sda fasisticku stranku ka Ivan Ti si fašističko smeće.

/ Najnovije