Gledatelji popularne emisije uznemireni: 'Gdje to ima? Može vas biti sram'

4
Radiosarajevo.ba
Gledatelji popularne emisije uznemireni: 'Gdje to ima? Može vas biti sram'
Foto: Printscreen / Emisija 'Dobro jutro Hrvatska'

U petak, 2. februara su se iz studija emisije Dobro jutro Hrvatska javili voditelji Zlata Muck Sušec i Ognjen Golubić. Dvojac je otkrio da je voditeljica ostala bez glasa zbog prehlade dok je njihova kolegica Maja Ciglenečki pod visokom temperaturom.

"Dobro vam jutro! Zlata nam je bez glasa, nadamo se da će joj Ognjen pomoći u emisiji. Brzo ozdravljenje i Zlati i Maji želimo", poručili su iz emisije na Facebook profilu. 

Zlata se nadovezala i nasmijala gledatelje. "Kad imate voditeljicu koja ima jako visoku temperaturu i onu koja je ostala bez glasa, onda odaberete ovu drugu", rekla je vrlo tihim glasom, a Ognjen se našalio da baš lijepo zvuči.

Zvizdić i Ademović u Istanbulu: Važni razgovori o rezoluciji o Srebrenici s turskim liderima

Zvizdić i Ademović u Istanbulu: Važni razgovori o rezoluciji o Srebrenici s turskim liderima

Voditelj je potom upozorio gledatelje da se pripaze i jačaju svoj imunitet jer traje doba prehlada i raznih virusa. Gledatelji emisije uputili su potom brojne riječi podrške voditeljici Zlati, ali iskoristili su priliku da kritiziraju emisiju

"Moje dijete se sprema za vrtić, a vi prikazujete saobraćajne nesreće i to brutalni japanski video. Dijete mi je totalno uznemireno. c, poručio je jedan gledatelj. Na njegovu kritiku iz emisije su reagirali tužnim emotikonom

Dobro vam jutro! Zlata nam je bez glasa, nadamo se da će joj Ognjen pomoći u današnjoj emisiji. Brzo ozdravljenje i Zlati i Maji želimo!💪❤️☘️👀📺 #izakamere #dobrojutro #zdravlje #petak

Posted by Dobro jutro, Hrvatska on Thursday, February 1, 2024

"Dragi ste mi i volim vas gledati, ali molim vas promijenite izbor tema. Očekujem vedrije teme. Dajte neke vedrije teme za dobro jutro ili glazbu", zamolio je drugi gledatelj, ali iz emisije na njegov komentar nisu reagirali, piše Direktno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije