Fantastično: Pogledajte kratki film o oproštaju Ibrahimovića od reprezentacije

Radiosarajevo.ba
Fantastično: Pogledajte kratki film o oproštaju Ibrahimovića od reprezentacije
/ Foto: Volvo
Nakon 15 godina završena je jedna era. Zlatan Ibrahimović oprostio se od dresa reprezentacije Švedske na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Kompanija Volvo, čiji je zaštitini znak legendarni Ibra, odlučila je na svoj način dati doprinos oproštaju. Napravljen je kratki film Epilogue posvećen posljednjem nastupu najboljeg švedskog igrača u historiji i njegovom oproštaju od žutog dresa.

U filmu Ibrahimović i njegova porodica kreću na emotivni put u novom Volvo modelu V90, podsjećajući se uspona i padova u karijeri, a na kraju se vraća tamo gdje je  njegova karijera počela – u Rosengård, dio Malmöa.

"Ponosoni smo što smo mogli dali doprinos u karijeri i privatnom jednog od najvećih švedskih ambasadora". izjavio je Anders Gustafsson, potpredsjednik Volvo Car Group.

"Bilo je emotivno napraviti ovaj film. Došao je trenutak da dres švedske reprezentacije predam novim generacijama. Počinje nova era", rekao je Zlatan Ibrahimović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije