Eric Nelson: Pomozite da se uspori širenje ovog virusa, ostanite kući

Radiosarajevo.ba
Eric Nelson: Pomozite da se uspori širenje ovog virusa, ostanite kući
PrtScr / Eric Nelson

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Eric Nelson pozvao je sve građane naše zemlje da ostanu u svojim kućama i pridržavaju svih propisanih mjera u cijlju prevencije širenja novog soja koronavirusa.

"Kao ambasador SAD u BiH obično se često rukujem. Posljednje što želim je da uhvatim ili prenesem koronavirus na nekoga bil gdje u BiH. Zbog toga moj tim i ja praktikujem socijalnu udaljenost. Radimo prekovremeno, da bi podržali građane ove zemlje, da bi zaštitili državljane SAD i da bi pomogli BiH da odgovori na ovu krizu. Radimo to zako što što više ostajemo u u kući. 

Molim vas, pomozite da se uspori širenje ovog virusa, ostanite kući. Shvatite sitauciju ozbiljno i pridržavajte se propisanih pravila. Pričajte sa ljudima telefonom, videom, ne dozovlite nikome da se osjeća usamljeno u ovim vremenima"; kazao je ambasador Nelson.

On je nabrojao zbog koga sve ostaje u kući, između ostalog kazao je da ostaje u kući zbog svih doktora koji se bore za sve nas.

"Ostani kući za  sebe, za svoju porodicu, za svoju zajednicu i za svoju cijelu zemlju", zaključio je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije