Edin Tule objavio skandalozan video i poručio: U Švicarskoj sam, a i Enisa je sa mnom

10
Radiosarajevo.ba
Edin Tule objavio skandalozan video i poručio: U Švicarskoj sam, a i Enisa je sa mnom
Foto: PrtScr / Facebook / Edin Tule

Edin Tule iz Sarajeva, koji je javno prijetio svojoj supruzi Aidi da će je baciti pod voz, a prijetnje je javno uputio i ministru vanjskih poslova naše zemlje Elmedinu Konakoviću, potvrdio je da se nalazi u Švicarkoj.

Ovaj samoprozvani psiholog i teolog, objavio je novi skandalozni video na društvenim mrežama u kojem se obrušio na državu BiH, na Bosance, Bošnjake ("nikad nisam sreo gluplje nacije", jedna je od izjava, op.pr.), a posebno na Islamsku zajednicu Bosne i Hercegovine koju je nazvao "zlom". 

Također ih je optužio da se, pazite sad - bave crnom magijom...

Evo koji se horoskopski znakovi nikako ne podnose: Jedni drugima su u svakom pogledu trn u oku

Evo koji se horoskopski znakovi nikako ne podnose: Jedni drugima su u svakom pogledu trn u oku

"Ona je sa mnom. Iskoristio sam vrijeme i izvukao sam je", poručio je Tule dok je govorio s njim u ovoj zemlji i Enisa M, žena koju je 'liječio', a ubrzo nakon prve 'seanse' i nelegalno šerijatski vjenčao. 

Tule je, podsjetimo, na Facebooku prijetio da će silovati i ubiti svoju suprugu Aidu jer je pristupila stranci Narod i pravda, te je prijetio Damiru Muharemoviću, "optužujući ga da je udario Enisu", a zaprijetio je i Halilu Bajramoviću koji vodi kantonalnu organizaciju NiP-a u USK. Potom je kazao da su prijetnje smrću supruzi Aidi "dio eksperimenta u svrhu pisanja knjige", što je ona demantovala...

Pogledajte novi, jezivi video:

[facebook]https://www.facebook.com/reel/362869442964343[/facebook]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije