Edin Adilović nasmijao sve: Otkrio koja je najveća kletva u Hrvatskoj

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dnevni red

Nazor se smije

Odron

Covjek uopste nije ni zanimljiv ni duhovit...

Ma ja

Nidje veze.

Munafir

Idi bolan liječi krave

jaca

a ko je taj andrija jarak

Zona@Sumraka

Kada ne bi bilo dog debilskog smijeha na zor na kraju svakog njegovog vica mozda bi se covjek nekada i nasmijao. Pa on se smije isto kao da mi je Ramiz Zmaj ispricao vic koji nikada ranije nije cuo. Ramiz Zmaj je za njega Primaruis Dr.Mr.Prof. itd Doktor za viceve.!! Sory nista licno ali ja to tako dozivljavam.

Palermo

gnjusobne mafiozi trokutlije

Ado

O čemu ti?

234

E moj Edine, ova fora je stara jedno 7 godina, pa haj da se kao fol nasmijemo na silo kao i ti sam!

N.G

Evo nova kletva dabogda vam Edo Adilović pričao sat vremena viceve i da se još smije

ambrozija

Vulgarno,usiljeno i potpuno nezanimljivo.Gutanje suglasnika,ponavljanje rijeci,neke napadne pauze i kreveljenje.Cista jedinica!

Meho

Mene stid za njega. Sto bi neki rekli, susramlje

5

Rijetko antipatican lik a naravno radiosarajevo voli promovisati upravo takve, kao i onog memu haljevca, bo'ni ne bili.takvi nas sramote. Ne objavljujte to.

kikirez

Ko drugom jamu kopa, upa'ne u Jarak.Ha,ha,ha...

/ Najnovije