Džip izvučen iz Blidinjskog jezera: Prije nekoliko dana je propao kroz led

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosnjak

Kakav SELJOBER futavac ercegovanac rvacki. Ima li kazna za zagađivanje ili su Bosanski rvari oslobođeni svi smetljarskih rabota u BiH

Bosanac

@Bosnjak ne kaki zivota ti, kao da bosnjaci ne divljaju i unistavaju prirodu raznoraznim terencima po Bjelasnici, Visocici, Vranici, Crepoljskom itd. Sve je to u pet deka ...go kreten, uglavnom fukara koja je zaimala.

Jos jedan Bosanac

@ Bosnjak: Sto bi rek'o Bregovic: "Nacionalizam ti je kao prdeska, tebi mirise, a svakom drugom smrdi." Krkan je krkan, to je univerzalna "vrlina".

/ Najnovije