"Dušo moja...": Poslušajte kako Rade Šerbedžija izvodi slavnu pjesmu Kemala Montena

0
Radiosarajevo.ba
"Dušo moja...": Poslušajte kako Rade Šerbedžija izvodi slavnu pjesmu Kemala Montena
FOTO: Arhiv / Rade Šerbedžija i Kemal Monteno

Hrvatski glumac, režiser i muzičar Rade Šerbedžija će održati veliki koncert u zagrebačkoj dvorani 'Vatroslav Lisinski' 17. oktobra, a najavio ga je na svom službenom Facebook profilu. 

Rade Šerbedžija je ovaj koncert najavio uz pjesmu Dušo moja, koju je proslavio bosanskohercegovački pjevač Kemal Monteno.

Uz emotivni video, Šerbedžija je napisao: "Dragi moji..

Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevo, dbranjena je naša domovina

Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevo, dbranjena je naša domovina

Evo, pripremam se za zagrebački koncert koji će se održati u utorak 17. oktobra u dvorani Lisinski sa početkom u 20 sati.

Uzbuđen sam naravno, jer to je moja publika koja me najbolje poznaje. Osjećam i laganu tremu, ali to je dobro jer podiže adrenalin...

Dragi moji.. Evo, pripremam se za zagrebački koncert koji će se održati u utorak 17. 10. u dvorani Lisinski sa početkom u 20h. Uzbuđen sam naravno, jer to je moja publika koja me najbolje poznaje . Osjećam i laganu tremu ,ali to je dobro jer podiže adrenalin..... Prilažem vam danas pjesmu velikoga hrvatskoga pjesnika i moga prijatelja Zvonimira Goloba. Inače,tu pjesmu je proslavio moj drugar Kemal Monteno. Mnogi ne znaju da je Golob autor i muzike i teksta i sam ju je znao svirati ponekad za prijatelje na gitari... A na ovoj snimci gitaru svira Miroslav Tadić,koji mi šalje snimak iz Los Angelesa.

Posted by Rade Serbedzija on Sunday, October 15, 2023

Prilažem vam danas pjesmu velikoga hrvatskoga pjesnika i moga prijatelja Zvonimira Goloba. Inače, tu pjesmu je proslavio moj drugar Kemal Monteno. Mnogi ne znaju da je Golob autor i muzike i teksta i sam ju je znao svirati ponekad za prijatelje na gitari...

A na ovoj snimci gitaru svira Miroslav Tadić, koji mi šalje snimak iz Los Angelesa."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije