Dua Lipa traži iskrenu kritiku prolaznika: Pogledajte reakciju simpatičnog Richarda

0
Radiosarajevo.ba
Dua Lipa traži iskrenu kritiku prolaznika: Pogledajte reakciju simpatičnog Richarda
Foto: BBC / Dua Lipa

U snimku za BBC Radio 1, pjevačica Dua Lipa i voditelj Greg James šetaju ulicama Londona tražeći nekoga ko možda nije fan Dua Lipe i zatim dijele s tom nasumično odabranom osobom 'dar' svjetske premijere njenog novog singla Houdini.

Dvojac zatim primjećuje Richarda sa video snimka i prilazi mu. Richard je stariji gospodin čiji će radni dan iznenada prekinut. On priznaje da je "čuo za" Dua Lipu, ali da nije upoznat s njenom muzikom.

Dua Lipa daje Richardu svoj telefon kako bi prvi čuo pjesmu Houdini, dok zaposlenici BBC Radija 1 stoje s transparentom koji je zapravo čestitka osobi koja je dobila tu čast da bude prvi slušatelj ovog disco hita.

Sjećanje na Bojana Tončića: U jeku NATO bombardovanja rekao ne Vojsci Jugoslavije

Sjećanje na Bojana Tončića: U jeku NATO bombardovanja rekao ne Vojsci Jugoslavije

"Izvrsno", rekao je Richard za pjesmu nakon prvog slušanja, "Nemoguće je da ti se ne svidi. Ugodno, živahno. Nema šanse da ne zaplešeš".

Dua Lipa je na to rekla da je to savršena recenzija.

Preostali svijet mogao je čuti Dua Lipinog Houdinija prošli petak, 10. novembra, kad je bila premijera 'povratničkog' singla. U augustu je Lipa potvrdila za New York Times da radi na novom albumu, nasljedniku albuma Future Nostalgia iz 2020. godine, koji je opisala kao "psihodeliju iz 1970-ih".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije