Poznati reper šokirao svoje fanove sa odlukom: "Nakon dugo razmišljanja, odlučio sam..."

0
Radiosarajevo.ba
Poznati reper šokirao svoje fanove sa odlukom: "Nakon dugo razmišljanja, odlučio sam..."
Foto: inquirer.com / Snoop Dogg

Poznati ljubitelj marihuane i reper Snoop Dogg u četvrtak je objavio nešto neočekivano: odlučio je prestati pušiti. Hip-hop zvijezda, čije je pravo ime Calvin Broadus, nije precizirao zašto prestaje pušiti, niti misli li to ozbiljno, no njegove objave na Instagramu i X-u privukle su puno pažnje.

"Nakon dugog razmišljanja i razgovora sa svojom porodicom, odlučio sam prestati pušiti. Molimo poštujte moju privatnost u ovom trenutku", stoji u njegovim objavama. Međutim, reakcije obožavatelja na društvenim mrežama su mještovite.

Komentari na X-u (društvena mreža twitter) uključivali su dozu skepticizma, pri čemu su neki sugerisali da je ova vijest možda povezana s datumom objave, a neki su izrazili sumnju u ozbiljnost njegove namjere. Unatoč reakcijama, Snoop Dogg nije dodatno pojasnio svoju odluku.

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Neki su, međutim, prepoznali hrabrost u Snoopovoj objavi, hvaleći ga što je javno priznao da odustaje, unatoč velikoj povezanosti s marihuanom tokom cijele svoje karijere. Snoop Dogg je stekao popularnost kao veliki zagovornik marihuane, a njen je simbol često bio prisutan u njegovim muzičkim i vizualnim radovima.

Snoop, čije je priznanje izazvalo znatiželju javnosti, ostavlja prostor za nagađanja o budućim koracima i promjenama u svom životnom stilu. Iz Snoopovog tima još nema komentara u vezi s njegovom odlukom, piše Jutarnji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije