Dramatičan video sa hrvatskih cesta: Vozilo izgorjelo uz snažne eksplozije

0
Radiosarajevo.ba
Dramatičan video sa hrvatskih cesta: Vozilo izgorjelo uz snažne eksplozije
Foto: Printscreen / Gori vozilo hitne pomoći

Na Facebook stranici "Hitna uživo 194" objavili su dramatičan video kola Hitne pomoći u Hrvatskoj koja guta vatra uz eksplozije.

Na stranici su objavili: "ZZHM VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE! Povratak s intervencije. Više od 10 godina staro sanitetsko vozilo. Kažu, taman se razradilo. Nego, gospodo iz Vlada Republike Hrvatske kako vaši Audiji? Je l' se može? Hvala Bogu, svi su se spasili u zadnji čas. Mediji slobodno mogu koristiti link na video."

Na snimci se vidi vozilo koje gori, eksplozije na cesti kraj polja kukuruza. Kraj ceste su dobačene stvari iz vozila, prenosi RTL.

Akademik Esad Duraković: Besjeda s dušom Sidranovom

Akademik Esad Duraković: Besjeda s dušom Sidranovom

Vatrogasci JVP Vukovar potvrdili su da se sve dogodilo sinoć: "Nesreća je bila sinoć i požar je lokaliziran". Gorjelo je oko 20:30 na prometnici Bršadin - Pačetin.

Pogledajte snimak.

ZZHM VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE! Povratak s intervencije. Više od 10 godina staro sanitetsko vozilo. Kažu, taman se razradilo. Nego, gospodo iz Vlada Republike Hrvatske kako vaši Audiji? Jel se može? Hvala Bogu, svi su se spasili u zadnji čas.. Mediji slobodno mogu koristiti link na video. #hitnaUŽIVO194

Posted by HITNA UŽIVO 194 on Sunday, August 7, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije