Dodik na stranačkom skupu igrao kolo, pjevao, pa roštiljao

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

Dodik na stranačkom skupu igrao kolo, pjevao, pa roštiljao...i sta kazu jel i Prdio. Pa j...te vise s Dodikom. Dodik ,ovo Dodik ono...!! Zasto mislite da to jos nekog zanima.!??

N

Ko je ovaj lik?

N

Ko je ovaj lik?

@Nisam@Robot

Pa od od ovakvih vijesti o Dodiku i druga gluposti, jel se ko sjetio RESPIRATORA I DIPLOMA? Mnogi su zaboravili

MrziteljPDA

Ako je ono pjevanje onda sam ja supermen!

Ghost

Zasto uopste objavljujete ovakve clanke. Koga boli neka stvar kako ta seljacina provodi vrijeme??

Srbin iz rs

Gospon dodiek je edan određeni penis od ovca

Gulliverus

Ovaj će gospodin Dodik, seljačina, bahat varalica i ljubitelj genocida da u ovoj zemlji uzrokuje gadno sranje, a ovi zapadnjaci ga nisu sklonili, sa ovim nacionalizmom nema budućnosti. Tko će ovog lika da više skloni, i ovako i onako dok nije prekasno. Šalju poruke srpskom narodu i on i Vučić da se strpe, da narod očekuju nove nevolje itd itd. (Kako to samo zvuči kao Milošević o bitkama, možda i oružanim) Osvjestimo se dok nije prekasno!!!

/ Najnovije