Djevojka se zaprepastila kada je vidjela kako izgleda apartman na Jadranu nakon što ga je iznajmila

3
Radiosarajevo.ba
Djevojka se zaprepastila kada je vidjela kako izgleda apartman na Jadranu nakon što ga je iznajmila
Foto: Collage / Nered u smještaju u Budvi

Snimka apartmana u Budvi trojice mladića nakon samo pet dana boravka pokazao je kako nemar prema tuđoj imovini može doseći nove nivoe.

Jedna djevojka, očigledno prijateljica ili partnerica jednog od mladića, objavila je na TikToku video pod nazivom: "Kako izgleda apartman tri lika u Budvi poslije pet dana", šokiravši balkansku javnost. Video je ubrzo postao viralan, skupivši gotovo 700.000 pregleda.

Snimak prikazuje potpuni haos i aljkavost. Cipele i odjeća razbacani su po sobama i hodniku, prazne flaše i baloni za vodu leže po podu, a alkohol i sokovi razbacani su po komodi. Grickalice i prljavi tanjiri prekrivaju svaki slobodni prostor, dok prljavština u kupatilu govori sama za sebe.

Amel Ćurić objavio novu pjesmu na svoj rođendan: Poslušajte "Gdje si bila"

Amel Ćurić objavio novu pjesmu na svoj rođendan: Poslušajte "Gdje si bila"

Komentari na video nisu bili nimalo blagonakloni. Osim brojnih uvreda na račun mladića, mnogi su izrazili zgražanje njihovim ponašanjem.

"Bruka", "Grok, grok", "Zaraza", "Pa nije tu mama da počisti za njima, slijepci jedni", "To ti je ono - neka sine, mama će", "Fuj, smetljište", "Moja majka bi me ubila da vidi da nisam raspremio krevet kad sam ustao, a za ovakvu stvar bi me poslala na Goli otok", samo su neki od gotovo 700 komentara bijesnih gledatelja iz cijelog Balkana.

@raleviccn

e pa izgleda ovako#budva #foryou #fyp #viral #viralvideo #vacation

♬ original sound - 𝐅𝐮𝐟𝐞𝐞𝐱™

Neki su izrazili sućut prema stanodavcima koji će morati očistiti nered, komentarišući kako su mladići prešli svaku mjeru i pokazali potpuni nedostatak odgoja.

Ovaj incident služi kao podsjetnik na važnost odgovornog ponašanja, posebno kada smo gosti u tuđim prostorima. Bez obzira na mladost i želju za zabavom, poštovanje prema imovini drugih uvijek treba biti na prvom mjestu, piše Klik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije