Djevojčici u emisiji bilo dosadno, pa je plesala i puzala po stolu

Radiosarajevo.ba
Djevojčici u emisiji bilo dosadno, pa je plesala i puzala po stolu
Djevojčica Iris s majkom i bratom gostovala je u emisiji na ITV Newsu, no nije imala mira sjediti dok je majka odgovarala na pitanja voditelja

Kako privući svu pozornost već odmalena zna djevojčica po imenu Iris Wronka koja je sa svojom majkom i starijim bratom gostovala u emisiji na ITV Newsu kod poznatog britanskog voditelja Alastaira Stewarta. 

Njena majka Lucy u emisiji je govorila o alergijama na mlijeko koju su imala i njena djeca kada je djevojčica ustala sa stolice i počela šetati oko voditeljskog stola. 

Voditelj je odmah gledatelje upozorio kako je curici dopušteno ''raditi šta god ona odluči u idućih nekoliko minuta''.

 Malena se tako šetala oko stola, plesala i skakutala dok su njena majka i brat govorili o alergiji na mlijeko te nisu dopustili da ih djevojčica omete. 

Vrhunac njenog nestašluka bio je kada se popela na stol, no razgovor je tada već bio pri kraju.

"Imali smo vrlo uzbudljivo popodne, a u vrijeme kada smo gostovali na televiziji ona inače spava. Mogla sam je držati u krilu i ona bi vrištala i otimala se ili sam je mogla pustiti da hoda i radi šta želi pa sam to i učinila", ispričala je nakon emisije majka djevojčice koja je vrlo brzo postala hit na internetu.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije